Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy salon WIKTORIA!!!!! |
witam wszystkich !!! co sądzicie o nowym salonie fryzjerskim Wiktoria ???? na ksieżnej anny ?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy salon WIKTORIA!!!!! |
osobiście nie polecam!
|
|
jestem umówiona przed swietami, koleżanki bardzą chwaliły ten salon nie wiem czemu ty akurat jestes negatywnie nastawiona ??? jak nie spróbuje t sie nie dowiem hehe pozdrawiam !!!!
|
|
Byłam nie polecam salonu, bylam niemile zaskoczona z koloru
|
|
do Adolf czemu się pytasz, skoro odpowiedzi nie możesz zaakceptować? każdy ma prawo do własnej opinii 2/ nie ufasz koleżankom? a takie zadowolone są onaion
|
|
polecam
|
|
nie polecam
|
|
jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził hehe
|
|
zgadza sie kazdy ma prawo do wlasnego zdania i jak nizej ktos nadmienil jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil kazdy ma swoje wymagania z czego nie twierdze ze fryzjerki tam nie umia robic wlosow poprostu mi sie nie podoba i juzadolf napisał(a):
|
|
Byłam wczoraj. REWELACJA. Wszystkim znajomym i nieznajomym bardzo się podoba moja nowa fryzura. Dodam, że w doborze fryzury całkowicie oddałam się w ręce fryzjerki. :)
|
|
Polecam w 100%Korzystam z jej usług kilka lat i jestem bardzo zadowolona.
|
|
polecam korzystam z usług fryzjerki już 2 lata a co do układania fryzur to rewelacja monika12321
|
|
Tandetna reklama więc nie polecam ![]()
|
|
czyli większość nie poleca :) demokratycznie jesteśmy na NIE!
|
|
Jak nie polecają , to strach tam iść. A reklamę niech sobie wykupi na banerku obok , chyba , że to jakiś zubożały salonik.
|
|
Odradzam , malo tego ze mialam plamy po zrobionym balejagu , toi smierdzialo papierosami od rąk tej p. Fryzjerki ...pomimo ze sie starala ...
|
|
a ja zawsze bylam zadowolona z wiktorii jak jeszcze pracowala w elfryzie... moze jak juz tak wszyscy niepolecaja to podaliby chociaz powod dlaczego?
|
|
A gdzie jest ten nowy salon? bo ja też byłam zadowolona z usług Wiktorii jak pracowala w Elfryzie...
|
|
Jak przekupki na targu. Żadna z opinii tu zamieszczonych nie jest obiektywna. Co ludzie zrobią z zawiści? Jak widać zaczną szkalować.
|
|
BigL dokladnie polowa wypowiedzi na tym forum to zazdrosc i zawisc, czy to fryzjerka, czy maniciurzystka czy kosmetyczka. "Wiktoria" jest na Ks. Anny 27 tak na samym rogu, tuz obok gabinetu ginekologicznego
|
|
Też mam takie wrażenie,szczególnie,że niektóre osoby specjalnie po raz pierwszy logowały się na forum,żeby skrytykować.Fe.
|
|
masakra musiałam czekać na zmycie farby z włosów 10 min ponad czas bo fryzjerki nie mogły się dogadać ..... tak chcą sie kasy nałapać i biorą po dwie klienteki na te same godziny tak było w moim przypadku, byłam tam kilka razy i więcej nie będę.... porażka
|
|
Autor: mery77zazdrosc przemawia przez ciebie precz stad szatanie
|
|
dobra inwestycja to jak wygrac w lotto
|