Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa laptopa |
Poszukuję informatyka, który zajmie się moim laptopem, prawdopodobnie potrzebuję formata. Z dojazdem najlepiej. Pilne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa laptopa |
Polecam p.Roberta. Zadzwoń 500097042.
|
|
514464721 zadz a się dowiesz
|
|
a nie masz po prostu jakiegoś Znajomego, brata, kolegę, sąsiada w wieku poniżej 40 lat? sprawa wydaje się prosta wiec powinni dać radę, a na "informatyka" tylko wydasz 50 zeta minimum...
|
|
Masakra ...
|
|
No właśnie nie mam nikogo takiego, może sama bym pokombinowała, ale nie mam na płytce Windowsa więc chyba nie dam rady sama....
|
|
100 zł z dojazdem pasuje ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Hej! Ja formatowanie zrobie ci za 40 zl z orginalnym windowsem 7 posze o tel 501972743
|
|
z oryginalnym windowsem? po co klamiesz?
|
|
Z oryginalnie podrabianym:)))
|
|
Przyłącze się do tego tematu,bo wlasnie wylalem herbatę na klawiaturę za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
Wolałabym jednak Windows XP, człowiek się przyzwyczaja już na starość do wszystkiego hehe. Odświeżam temacik ktoś byłby w stanie to zrobić ''na momencie'' ?
|
|
Ja ci to zrobię dzisiaj mój numer 512538119 zadzwoń
|
|
szakulcheip - klawiaturę wystarczy wysuszyć ;). Przynajmniej u mnie ta metoda działa, a wierz mi, że już nieraz musiałam ją wypróbować. Albo to moja klawiatura jest niezniszczalna.
|
|
ws9l€AWSXHNIED Takm edcziA9La€Wt] as wlasnie napisałem ze tak działA maskra. jakies porady? za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |