Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NEGOCJACJE W ORANGE |
witam, moze ktoś wie w którym z naszych łomżyńskich saloników można ponegocjować warunki umowy bądz ceny telefonów. Byłabym wdzięczna za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NEGOCJACJE W ORANGE |
wszedzie mozesz, ja na rondzie zagrozilam ze zerwe umowe, to zaczeli mi proponowac najlepsze telefony, i promocje na nastepne 3lata, bez tego dawali mi stare telefony i zero promocji, ja mam abonament 59.90
|
|
Można :) napisz na maila to powiem Ci co i jak ;) ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Idz powiedz ze odchodzisz do play lub plusa od razu zaczna negocjowac :-) tylko nie badz niczym zainteresowany tak no niby :-P
|
|
gdy zaproponują ci kiepską ofertę, powiedz że poprosisz o wypowiedzenie.. --- mają faktycznie kiepską ofertę - ciągłe awarię, radze zmienić operatora ..
|
|
a mi się właśnie konczy dosyć wysoka umowa abonamentowa i chcę przejść na kartę..może zetafon? ma ktoś?
|
|
Ze wszystkimi operatorami jak tylko powiesz że rezygnujesz to jest od razu inna gadka. Conajmniej na następny dzień oddzwaniają z jakąś lepszą ofertą. Zabaw się- paintball śląsk
|
|
oj to faktycznie ten abonament za 59 złotych jest powalający. Fantic
|
|
no pewnie że powalający tymbardziej ze co miesiąc nadzwania się jeszcze drugie tyle do innych sieci np lub idzie na smsy....nigdy nie ma tak że płaci się tylko te 59zł
|
|
to weż za 100 zetów smart halo plus i masz wszystko za darmo do wszystkich sieci jak masz jeszcze telefon stacjonarny w orange lub neostrade to dostaniesz co meisiąc zniżkę 15 zetów do 30 zetów na dodatek masz wybór telefonu i to dobrego za smieszne kwoty Fantic
|
|
zapomnialem dodac ze takie oferty tylko w sklepie internetowym orange w salonie tego nie ma Fantic
|
|
A ja mam na kartę orange i jestem zadowolony. Ładuje konto za 25zł to bonus mam 7.50zł dodatkowo. rozmowy 29gr/min i SMS po 1gr... Mam tak juz 5 lat i nie zamierzam przejsc na abonament mimo, iż wydzwaniaja z sieci raz w miesiacu i proponuja exxxxtra warunki ich zdaniem.
|
|
piotrek, co to za usluga ze dostajesz 7.50 za free? Ja laduje co 1-2 miesiacepo 50 i nie mam takich frykasow
|
|
A najlepsze to ze nic nie musze!!! Jak mi potrzeba to ładuje konto za 100zł miesiecznie a jak nie trzeba to nie ładuje...
|
|
Dzięki Fantic za radę - być może skorzystam, fajnie że napisałeś bo nie wiedziałam że istnieje coś takiego :) *piotrek* też właśnie mam zamiar przejść na kartę i ładować po 25zł, ale podobno można w ten sam sposób wziąć zetafon i też ładować po 25zł, i to to samo i to ale w zetafonie dostaję telef za 1zł
|
|
7.5 to dostaje się za staż w orange.
|
|
musisz ładowac co 25 dni za kwote powyżej 25zł i dostajesz 7.5zł, ale najpierw trzeba właczyc usługe 30% wiecej w orange
|
|
a ja nie przedłużyłęm z nimi umowy i jakoś nowych telefonów mi nie dawali :). Przeszłem z abonamentu na zwykły numer na kartę. ---------------------------------------------
|
|
A ja przeszłam do Playa, bo to co mi Orange zaproponowało przy przedłużeniu umowy było po prostu śmieszne... A wolałam abonament, bo jakoś denerwowało mnie zawsze jak mi się karta kończyła i trzeba było lecieć kupić :P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
drzewko_szczescia z tym samym nr przeszłaś do play czy poprostu zaczęłsą w play wszystko od nowa z nowym nr?
|
|
miało być : zaczęłaś kurcze co ja wypisuje za głupoty..:)
|
|
Przeniosłam nr, czyli ciągle mam ten sam :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A teraz troszkę nie do tematu. Czy ktoś wie, czy można bezpłatnie, najlepiej samemu zdjąć simlocka z tel SE w595s? Padł mi wyświetlacz w obecnym telefonie i chciałabym do czasu naprawy używać starego :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
boże też jestem w pleju i nie mam awarii niskie ceny i tanie pakiety internetu i GIT ;)
|
|
Jak jest zle i nic nie dają to poco kombinować nie lepiej odraz przejść do innego operatora nikt nie trzyma nikogo , ja mam mix za 40 zł smsów mam 2 tysiące + co miesiąc godzinę darmową do wszystkich sieci i jeszcze 40 zł mogę wykorzystać dzwoniąc lub na inne pierdoły wydać więc moim zdaniem jest lux bo co miesiąc mi po 10 - 20 zł przechodzi na kolejny miesiąc ale to zależy od korzystania ...
|
|
wez i znow bedzie narzekanie ja to nie wiem ze ludzie to takie tumany ciagle pisza ze awarie problemy a jednak pchaja sie niech zyje najgorsza siec w dodatku najwiecej ma klientow brawo!!!
|
|
Ja też tego nie rozumiem. Wieczne awarie, drogie rozmowy poza abonamentem, marne oferty i chyba najgorsze telefony i mimo wszystko najwięcej klientów. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
na rynku operatorów sieci komórkowych zaczyna się gorączkowy ruch. Ostatgnio polawiło się wiele nowych planów taryfowych a i dobre telefone oferowane są w śmiesznie niskich cenach. Proponuje odstawić wszelkie uprzedzenia i bacznie obserwowac to co się zaczyna na tym rynku dziac po to aby wybrac sobie to co najlepsze a przede wszystkim to co komu pasuje. Fantic
|
|
Mam jeszcze pytanie. Czy u nas nie jest tak, że jak wzięłam abonament z telefonem na załóżmy 2 lata, to po skończeniu się umowy telefon został jakby spłacony. I czy w takim wypadku sieć, w której brałam tel nie powinna mi udostępnić kodu do zdjęcia simlocka? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
interesuje mnie tel samsung galaxy sIII, a orange dało na starcie najniższą ofertę za aparat, dlatego chce u nich zostać ale zdaje sobie sprawe z jakości ich usług .Jak jeszcze coś dorzucą od siebie to bedzie dobrze. nigdy nie negocjowałam brałam co dawali, teraz chciałabym to zmienić stąd mój post, bo jak mowię ze zrezygnuje to na nich nie robi żadnego wrażenia
|
|
Ofertę za aparat? Lepiej patrz na ofertę abonamentową do tego aparatu, bo wyjdzie na to, że po skończeniu minimum 2 letniej umowy za kwotę, którą wpakowałaś w ich abonament kupiłabyś kilka takich samsungów. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
A ja kupiłam nowy telefon za 400zł w sklepie, podczas gdy w Orange chcieli mi wcisnąć ten sam model na 24 miesiące z dopłatą 500zł w abonamencie 50 lub 60 zł (dokładnie nie pamiętam)
|
|
szukajcie w sklepiue internetowym orange bo tam sa całkiem inne ceny bardzo dobre Fantic
|
|
zgadzam się że dają inne ceny w salonie a inne w sklepie internetowym jednak dobre negocjacje zawsze pomogą :) dobry profil
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |