Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jubiler |
Witam! który sklep jubilerski w Łomży polecacie na jakiej ulicy i w którym jest największy wybór pierścionków???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jubiler |
U Składanka na Mazowieckiej.
|
|
Hmm w Łomży sporo jest tych sklepów...mi najbardziej odpowiada sklep Jubiler na Długiej. Mają znaczny wybór z najnowszych kolekcji. Często przeglądam ich stronę www.jubilerpieciak.pl i śledzę ich aukcje na allegro. I cenę mają przystępną..zwłaszcza dla stałych klientów :) money
|
|
ok a jeszcze inne sklepy w Łomży jakie polecacie ???
|
|
http://www.jubiler.cc/10-obraczki-zolte-i-biale-zloto-z-cyrkoniami.html czy ktoś widział w Łomzy takie obrączki?
|
|
Sandra daj jakis namiar do siebie, wiem gdzie w Łomży/ okolicach mozesz dostac te obraczki
|
|
www.jubilerpieciak.pl na pewno mają .
|
|
www.jubilerpieciak.pl na pewno mają A może tak do działu reklama lub ogłoszenia a nie na forum hmmmm..
|
|
Dlaczego? Skoro ta odpowiedz jest akurat pomocna?
|
|
Nie dam namiaru, poniewaz to nie dla mnie a zainteresowana osoba juz znalazła :) dzieki za chęci :)
|
|
Moim zdaniem największym atutem sklepów internetowych jest dostępność, a także do znalezienia jest tania biżuteria damska . Mamy szansę złapać okazje i zachować trochę gotówki w kieszeni. Do tego wybór jest z pewnością większy.
|
|
Dobry jubiler na pewno się przyda. Warto w moim przekonaniu dokupić sobie dużo srebro i złota. _____________________________________ Pisanie prac licencjackich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |