poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Organizacja 18stki

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest koszt organizacji 18stki w remizach , np. w Olszynach, Drozdowie itp. lub w GOK-ach.
Czy ktoś organizował tam 18stki lub inne imprezy i może się podzielić wrażeniami jak było i jakie koszta?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Organizacja 18stki

zalezy jaka wodke bedziiesz stawial na stol

HALO HALO Nowogród!
Z imprezy na imprezę robi się coraz piękniejsza kasa, a będzie jeszcze lepiej!

w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty

KAZDY CIE TU GNOI BO MA JUZ DOSC TWOICH GLUPOT @lomzyk/@JankesJO/@ sherlock - idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,

Mnie też ciekawi cena wynajmu samej sali. ;) Może wypowiedziałby się ktoś?

Byłam na 18-sce w Olszynach.. Było meega, duża sala, wyposażona kuchnia.. A koszty nie są duże ;D Polecam .:) Pozdrowienia!

W Jednaczewie cena ok.300zl. sam wszystko musisz zrobic. Cena wylacznie za sale. potem musisz posprzatac. A tak to 18stka byla przednia :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org