Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na podróbkę! |
Na forum zarejestrował się zasraniec o nicku ".MrS". Nie ponoszę odpowiedzialności za jego wypowiedzi (dotychczas ukazała się jedna, pod adresem http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=66972&t=66972) i nie mam z tym tworem nic wspólnego... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na podróbkę! |
Kurczę, MrS, powinieneś się cieszyć. Wiesz, że podrabia się raczej markowe produkty? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A jak to jest mozliwe, ze moga byc na forum dwa identyczne nicki? Cos tu jest spaprane...
|
|
Nie identyczne.Tamten jak wyraźnie widać poprzedza kropka.
|
|
To forum to w ogóle żenada. Jak nie kropka to spacja. Pewnie wielkość liter też nie jest rozróżniana ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
wqrwia mnie te forym mysle o tym bi postawic jakies na phpbb. wsumie to juz mam skonczone dla łomzy ale serwqerek by sie przydał
|
|
wqrwia mnie tylko te forum aler i jeden uzytkownik co mi qrwa Jage nie na czas przyniósł....
|
|
Miałem rację :) Udało mi się założyć konto ze spacją w nazwie...: ![]() Forum do poprawki... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |