Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JANAS NIE JEST TRENEREM KADRY |
Dzisiaj ranow wstaję wchodzę na "wp" i patrze a tam artykuł "Paweł Janas zrezygnował z kadry". Jak myslicie kto powinien byc następco?? Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JANAS NIE JEST TRENEREM KADRY |
Wytłumacz mi znaczenie słowa "nastepco". Szukałem w słowniku, ale nie znalazłem... Pozdrawiam
|
|
NASTĘPCĄ* Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
No proszę... jak chce, to potrafi. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
Ja bym chciał żeby jakiś dobry szkoleniowiec zza granicy. Przy okazji mógłby Listkiewicz podać się do dymisji...chyba nikt go już niechce???!!!
|
|
hehe wp pisala na podstawie faktu takze na bank to jest prawda :P
|
|
Kasperczak już dał nogę, wiedział co robi. A Janas won z kadry, chociaż szczerze, to jego wina jest tylko częśćiowa, przecież z pustego nie nalejesz.
|
|
Ludzie i znowu bedzie jak 4 lata temu. Na trenera przyjdzie jakas gwiazda i bedzie po Euro 2008.. Niech Janas zostanie ale Listkiewicz musi odejsc. Sam gada o slabym poziomie ekstraklasy, a od czego on jest? Zyczy sobie pomnikow... pfff
|
|
hahahahahahhahaaahhahah niech , janas zostanie chyba cie porąbało LOLU
|
|
Nie wiem czy dymisje Janasa, Listkiewicza, czy nawet tej calej zgraji z PZPN tak szybko wplyna na dramatyczna zmiane sytuacji 'polskiej pilki'. Taak, taak - jak to przyslowie mowi, ze niby to ryba zaczyna gnic od glowy, ale obserwujac stan I-szej, czy nawet II-giej ligi, jak i poziom reprezentowany przez nasza druzyne narodowa, to, no coz - pozal sie Boze! Czyz nie godnym pozalowania i dajacym duzo do myslenia jest fakt, ze wedlug niemal jednoglosnej oceny, najlepszym, a przede wszystkim, najambitniejszym naszym pilkarzem na Mundialu byl Smolarek - zawodnik, nota bene, ktory wychowal sie na obczyznie? Hmmm? Takze: czyzby obecna karygodna i oplakana sytuacja w jakiej znalazl sie nasz ukochany klub, nie byla odzwierciedleniem ogolnego stanu polskiej pilki noznej, jesli juz nie calego sportu? Jak to juz ktos poprzednio okreslil na tym forum - 'let's hope for the best, but be prepared for the worst', czyli - miejmy nadzieje na jak najlepsze, ale badzmy przygotowani na najgorsze i to ... na dluzsza mete, niestety. Pozdrawiam, wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |