Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SELFIE |
Hej! Trochę nudno w tym naszym mieście, prawda?:) Mam fajną propozycję...szukam osób( wiek nie ma znaczenia- zróżnicowanie wiekowe nawet sprawi, że będzie jeszcze fajniej:D), które kochają zdjęcia typu SELFIE. Stwórzmy wspólnie ostrołęcką galerię zdjęć typu selfie:) Ponadto własną stronę na facebook-u:) Szukam odważnych osób, które nie boją się wyzwań i są w stanie podejść do przypadkowo spotkanych na ulicy osób i poprosić o wspólne zdjęcie selfie( tzw. grupowe selfie). Piszcie, piszcie,piszcie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SELFIE |
w d#pie sie popiepszyło od tych internetów
|
|
Dlaczego ostrołęckie??? angella
|
|
Błąd : *łomżyńską galerię Hej! Trochę nudno w tym naszym mieście, prawda?:) Mam fajną propozycję...szukam osób( wiek nie ma znaczenia- zróżnicowanie wiekowe nawet sprawi, że będzie jeszcze fajniej:D), które kochają zdjęcia typu SELFIE. Stwórzmy wspólnie ŁOMŻYŃSKĄ galerię zdjęć typu selfie:) Ponadto własną stronę na facebook-u:) Szukam odważnych osób, które nie boją się wyzwań i są w stanie podejść do przypadkowo spotkanych na ulicy osób i poprosić o wspólne zdjęcie selfie( tzw. grupowe selfie). Piszcie, piszcie,piszcie...
|
|
moze galerie z jedwabnego co ty na to /
|
|
jak ci nudno to zajęcie sobie znajdź i nie wymyślaj na forum aa
|
|
...czytajac te wypowiedzi to same \"koltuny\" pisza na tym forum. Ktos ma pomysl, dzieli sie nim z innymi a Wy jak te barany :/ Nic sami nie robicie tylko narzekacie... Wlasnie przez takich ludzi w naszym miescie jest nudno a w kraju zyje sie marnie ..::ringostar::..
|
|
popieram Autor: ringostar mnie ten pomysl ani ziebi ani grzeje ale nie widze w tym nic zlego jak ktos chce sie bawic,to czemu nie? tu z gimbusami mozna popisac tylko o kebabach i zaginionych psach?
|
|
Fotografią zajmuję się od ponad 40 lat i nie mam pojęcia co to \"selfie\". Co to takiego?
|
|
Tzw. \"samojebka\" :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |