Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za 24 godz na stadionie ważny mecz |
a tymczasem na stronach ŁKSu (oficjalniej jak i na ełkaesiacy.net) ani grama informacji. Na innych łomżyńskich stronach tym bardziej cisza. Potem się dziwią że frekwencja mała. A może mecz odwołany?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za 24 godz na stadionie ważny mecz |
ależ jest
|
|
łomżyńska rzeczywistość, nie wiem czym jesteś zdziwiony.... stan taki trwa od dłuższego czasu... pójdą i tak ci co chodzą zawsze lub prawie zawsze... czasami wydaje mi się, że piłka w Łomży jest po to, żeby kilku trenerów i działaczy mogło sobie "podziałać" ktoś sobie siedzi na trybunie "VIP" a ktoś sobie jest prezesem... no i jeszcze są kibice... którym się wydaje, że Łomża to jakiś ośrodek piłkarski z tradycjami a ŁKS to taki klub, że ...w sumie nie wiem co napisać.
|
|
Ja dzisiaj słyszałam w radio eska zapowiedź jutrzejszego meczu a na stronie łksu jest baner że taki mecz się jutro odbędzie. O tu: www.lks.lomza.pl
|
|
jak ktoś się interesuje i chce to znajdzie :-) to jest dobre... relacja live 30.04.2013r godz 18:00 na tej własnie stronie
|
|
A dlaczego ten mecz taki ważny jest?
|
|
ŁKS-iaki nie mają na to czasu :) Oni od wczoraj latają po mieście i liczą flagi na balkonach , sprawdzając w którym bloku ilu patriotów mieszka :):)
|
|
ŁKS-iaki na swój stadion nie chodzą bo tu nie ma atrakcji. Tzn. nie ma komu dać w morde. Co innego na wyjazd.
|
|
Zależy dla kogo ważny.
|
|
Mecz został odwołany przez drużynę przeciwników.
|
|
i czego forciu kłamiesz ---------------------------------------------
|
|
1:0 bylo
|