Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca sezonowa |
Witam, mam 18 lat i chciałbym zarobić sobie na samochód. Poszukuję pracy przy zbiorach za granicą. Jeżeli ktoś mógłby polecić coś ciekawego byłbym bardzo wdzięczny. Najchętniej wyjazd do Niemczech lub Norwegii. Wyjazd możliwy na całe wakacje. Dziękuję za odpowiedzi z góry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca sezonowa |
W NIEMCZECH PRZY ZBIORACH PRACUJA BG , RU POLAK ZA DROGI
|
|
Witam mam 24 i jak pan chcialbym gdzies jechac naleze do powaznych ludzi nie typu mietek z forum jesli chcialby pan to moj email florida233@wp.pl pozdrawiam Jurek12
|
|
Autor: jurek12 Jurek czy mowisz po angielsku. Praca sezonowa wrzesien , pazdziernik . Przez dwa miesiace bedziesz mogl zarobic ok. 18 000 zl. Koszty podrozy zwracane sa po przyjezdzie. W sezonie pracuja anglicy , szwedzi, slowacy , finowie, polacy. Wyzywienie i zakwaterowanie pokrywa pracodawca. Jezeli jestes zainteresowany i mowisz po angielsku na twojego maila wysle tobie adres firmy , ty wyslesz swoje CV a ja w miedzyczasie porozmawiam z kolega z anglii abys mial latwiejsza droge. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |