Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program |
Witam. Czy może zna ktoś DOBRY program do tworzenie piosenek Techno.:P Mam zamiar sobie troche stworzyc miksów ale niemam programu. Bardzo proszę o odpowiedz, tytuł i w miare możliwy link do ściągnięcia(jezeli ktoś ma)] Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program |
|
eJay malo zdziałasz... zacznij od FL Studio - FruityLoops 6 najnowsza wersja o ile sie nie myle. do tego w necie pełno sampli. Do tego oczywiście szereg programów do obróbki dzwięku, do przycinania itp.. To nie zabawa, ze sobie klikniesz i masz remiks, czy kawałek... nauka nauka i jeszcze raz nauka. a coś osiągnąć możesz. pzdr
|
|
Virtualdj jest dobry do mixowania
|
|
Dla poczatkującego bym Radził Techno eJay jest wmiare łatey w obsłudze i zajebistw techno się w nim robi FL jest dla bardziej zaawansowanych ma dużo funkcji i możliwości ale da się połapać i robić zajefajne techniawki! pzdr
|
|
dziękuje wszystkim za podpowiedzi. Narazie wybrałem DEMO FL studio. Mam nadzieję że coś zrobię:P
|
|
moze podziel sie z nami swoimi "produkcjami" ?
|
|
eJay to gówno.Nawet idiota poskłada te eJay-owe klocki w melodyjkę,a 200 tysięcy innych kolesi na świecie "ułoży" na tym gównie ten sam kawałek co ty i wszyscy będziecie się cieszyć jak małpa do kalkulatora.Poszukaj w sieci dobrych próbek perkusjii i jednocześnie sam sampluj własne próbki dżwiękowe z kądkolwiek tylko ci przyjdzie do głowy, "powykręcaj" je w SoundForge'u z konkretnym pakietem wtyczek Waves'a,poskładaj w ACID-zie albo Reasonie.Masteruj na Izotope Ozone 3 i wyżej.Na początek w sam raz.Po roku będą w miare nuty,choć wciąć tylko amatorskie.Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |