wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sun of Jamaica...

... mi się marzy :) choć w sumie wystarczyłoby sun of Mazury lub of Baltic ....:)

a tymczasem do .... (jak to pisze frotka) tyry (?)

So many nights I woke up out of aDream
A dream of blue seas, white sands,
Paradies birds, butterflies, and
Beautiful warm-hearted girls

T i g e r

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sun of Jamaica...

......albo na egzamin.

Tylko powiedz, po co takimi tematami forum, i tak już zaśmiecone, dobijać.

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Zovo, ogólnie zgadzam się z Twoimi postami ale tym razem chyba nie masz racji... Tiger napisał co Mu w duszy "zagrało". Na tle innych postów tych ociekających wyzwiskami, ziejących nienawiścią lun będących przykładem megalomanii, taki post o marzeniach wakacyjnych byłby całkiem miłą "lekturą". Człowiek czytając może chociaż na chwilę oderwał by się od szarości dnia.

Piszcie swoje marzenia więc :)

________
Malachit

I don't like Sun ;/

Ktoś jest ze mną?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Markac chyba nikt. Jak można nie lubić słońca!!!

...a mnie się marzą Indie...:)

G a z e l a

Och, Malachicie - jeżeli to miałby być topic o marzeniach to ja sie w zupełności nań zgadzam. Po prostu Tiger nie do końca zaznaczył, o czym miałby on być dlatego przyjąłem, że to coś podobnego do "Jak dobrze wstać skoro świt" założonego również przez Tigera, tylko, że traktujący "Jak źle rano..". Z braku laku mogłem się mylić, więc jeżeli Tiger wróci z tyry i napisze, że "tak, to ma być topic o marzeniach" to ja wtedy czteroma łapema się podpisuję, iż ok.

Natomiast mi się marzy brak głodu na świecie, wynalezienie szczepionki na AIDS, perpetuum mobile, wygranie mundialu przez Polaków oraz to by kółko różańcowe z Zakrzówka było stać na domenę (wcale nie tak tanią) www.kolkorozancowezzakrzowka.pl.

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Kierat - szkoła, kierat - szkoła i jeszcze dziś egzamin.

te forum i tak już jest zaśmiecone... kolejny głupkowaty temat niczego nie zmieni na gorsze hahaha

---------------------------------------------------------------------------------------------------

...a mnie się marzy spokój w czasie gorączki przedślubnej i zdecydowanie mniej parny dzień w TEN dzień.

Allinka

Jak dobrze jest mieć świadomość, iż na tym forum jest spore grono ludzi, którzy doskonale wiedzą o co chodzi w temacie bez konieczności dopisywania "didaskaliów" :) zovo - temat "jak dobrze wstać skoro świt" to nie tylko poranne marudzenie niewyspanych ludzi ale w głównej mierze przemyślenia, rozmowa ludzi, którym akurat wypowiedzi w tym topicu sprawiają przyjemność bez względu na jego tytuł - z czego (nie ukrywam), bardzo się cieszę. Podobnym zainteresowaniem cieszył się temat Allinki "Sen" choć w nim również często (w kontekście tematu) pisano o przysłowiowych czterech literach niejakiej Maryny ...

T i g e r

Rzeczywiście, ludzi cieszą rozmowy o szanownej instutucji wspomnianej przez Tigera Maryny głównie dlatego, że mają serdecznie dość kłopotów dnia codziennego, pragną oderwać się od nich choćby na chwilę i przekonać samych siebie (choćby przekonanie to miało być złudne) o istnieniu jasnych stron życia (i księżyca :)). Z tych samych powodów kobiety czytają romanse, a mężczyźni chodzą do kina na "Matrixa", choć z tego również nie wynika żadne rozwiązanie gnębiących świat problemów.

Byłam z Markacem jakieś 1,5 godziny temu, ale odkąd weszłam do chłodnego, klimatyzowanego pomieszczenia I spowrotem like słoneczko! :))

Jak to dobrze ,że są tematy rozumiane tylko przez pewne grono osób...jakie to pokrzepiające:)))

Pozdrawiam.

G a z e l a

...o jakże miło się wzajemnie poadorować:))

Allinka

Jakże inaczej wyglądało by nasze forum gdyby odpowiedzi na przeciewstawne argumenty wyglądały by jak odpowiedz Zovo na mój post, odpowiedz pełna kultury, bez wycieczek personalnych i jeśli krytyka to konstruktywna.
Moim forumowym marzeniem jest by zrozumieli Ci co nierozumieją.

Pozdrawiam was.

________
Malachit

czasami po prostu nie chce się rozumieć...

a na Jamajce jest kilka ciekawszych rzeczy niż słońce :)
a poza tymi ciekawymi rzeczami to bród, smród i ubóstwo...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

...czyli to samo co u niektórych w umysłach...

________
Malachit

SameOne byles?? widziales?? bieda ?? nedza?? produkt pkb na jednego mieszkanca jest wiekszy niz w polsce :)))

______

Żyj żyj na maxa...

K69: Ty zapewne byłeś buahahaha

produkt PKB może jest i większy, ale to głównie dzięki turystyce...
wypasione pięciogwiazdkowe hotele sąsiadują ze slumsami...
pieniądze idą do niewielu osób, a większość społeczeństwa klepie biedę...

Mam pewną myśl! Żeby zażegnać Wasze spory mam propozycję. Opiszcie miejsca w których byliście. Swoje własne przemyślenia. Plusy i minusy danego miejsca.
Forumowicze dowiedzą się czegoś ciekawego i nie będzie to cukierkowa informacja z przewodnika.

Pozdrowionka:)

G a z e l a

Wakacje ?
Mazury na jachcie. Kto pływa, ten mnie rozumie, prawda?

ja nie bylem wiec sie wypowiadam tylko na podstawie danych statystycznych a swoja droga w polsce tez sa wielkie dzielnice slamsow tylko nie jest to az tak naocznione

______

Żyj żyj na maxa...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org