piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Płytki ścienne Kuchnia

Witam jaki jest koszt od metra położenia płytek w kuchni ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Płytki ścienne Kuchnia

zalezy jakie ale w przedziale 35-75 sciany i 40-85 podlogi

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

85-120 zł sufit.

A pewien łomżyński "byznesmen" oferuje swoim pracownikom 13 za metr, sam podobno bierze 23, więc dogadaj się z nim :D

grunt by sprawdzic jak dana osoba kladzie plytki! Ceną sie nie sugeruj, bo czasami zaoszczedzisz pare zł a pozniej bedziesz zly ze nierówno polozone, krawedzie sie nie zchodzą i rogi..

no wiesz zenit trudno dawac pracowikowi tyle ile sie samemu bierze..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martuchnam ja rozumiem ale kto o zdrowych zmysłach wziąłby się za układanie za 13 złotych od metra! Jeśli leci się duże pomieszczenie to można jeszcze jakoś na tym wyjść ale jak wejdzie się w kanciapy typu łazienka i jest więcej pie*dolenia no to nie ma nawet o czym rozmawiać.

zgadzam sie akurat w tej kwestii..ale nawet na duzych sie nie wyjdzie.....poza tym co to za cena 23 zl...troche za niska jak na bardzo dobra robote..

23zł za metr według właściciela firmy, ale sądzę, że to ściema a są ludzie, którzy ją łykają. Lepiej już szukać czegoś na własną rękę.

Ułożę płytki za darmo, a nawet dopłacę bo nimam roboty :P

785327668 możesz przyjechać i zobaczyć i się dogadać

Podbijam cenę, ułożę za dychę. odezwij się ;p

A co sądziie o szkle? Czy lepiej ejst położyć tradycyjne płytki?

Kasja dawaj juz ten link mendo. Wiemy że tu trollujesz więc wklejaj bo jeszcze zapomnisz i nie zapłacą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org