Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Płytki ścienne Kuchnia |
Witam jaki jest koszt od metra położenia płytek w kuchni ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Płytki ścienne Kuchnia |
zalezy jakie ale w przedziale 35-75 sciany i 40-85 podlogi Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
85-120 zł sufit.
|
|
A pewien łomżyński "byznesmen" oferuje swoim pracownikom 13 za metr, sam podobno bierze 23, więc dogadaj się z nim :D
|
|
grunt by sprawdzic jak dana osoba kladzie plytki! Ceną sie nie sugeruj, bo czasami zaoszczedzisz pare zł a pozniej bedziesz zly ze nierówno polozone, krawedzie sie nie zchodzą i rogi..
|
|
no wiesz zenit trudno dawac pracowikowi tyle ile sie samemu bierze.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
martuchnam ja rozumiem ale kto o zdrowych zmysłach wziąłby się za układanie za 13 złotych od metra! Jeśli leci się duże pomieszczenie to można jeszcze jakoś na tym wyjść ale jak wejdzie się w kanciapy typu łazienka i jest więcej pie*dolenia no to nie ma nawet o czym rozmawiać.
|
|
zgadzam sie akurat w tej kwestii..ale nawet na duzych sie nie wyjdzie.....poza tym co to za cena 23 zl...troche za niska jak na bardzo dobra robote.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
23zł za metr według właściciela firmy, ale sądzę, że to ściema a są ludzie, którzy ją łykają. Lepiej już szukać czegoś na własną rękę.
|
|
Ułożę płytki za darmo, a nawet dopłacę bo nimam roboty :P
|
|
785327668 możesz przyjechać i zobaczyć i się dogadać
|
|
Podbijam cenę, ułożę za dychę. odezwij się ;p
|
|
A co sądziie o szkle? Czy lepiej ejst położyć tradycyjne płytki?
|
|
Kasja dawaj juz ten link mendo. Wiemy że tu trollujesz więc wklejaj bo jeszcze zapomnisz i nie zapłacą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |