środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
masażysta

witam. szukam dobrego masazysty (głupie komentarze dla siebie), mam chory kręgosłup i potrzebuje osoby dobrej, która nie zdziera za dużo, oczywiście prywatnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: masażysta

502362009 p.Robert

rudzielcu polecam Czartorię
86-2174535
86-2165514 masaż z nastawieniem 100 ziko powodzenia

a ja polecam przeswietlenie i leczenie sie u lekarzy

Eugeniusz Bieńkowski 666042489

Zależy jaką masz chorobę kręgosłupa. Nie każde schorzenie leczy się masażami. Najlepiej niech zabiegi na kręgosłup zleca lekarz rehabilitacji. Na pewno ćwiczenia po masażu żeby wzmocnić mięśnie przykręgosłupowe. Jeśli same masaze to pomogą Ci na krótko.

na jesien niech na zbior ziemniakow idzie to jej sie miesnia wzmocnio a nnie trolowac przy kompie a potem od siedzenia kosci bola

najpierw dowiedz się co to za schorzenie - bo może być przeciwskazaniem do masażu..

Łomzyk to ciebie strasznie muszą boleć kości, bo Ty nic innego nie robisz tylko siedzisz i trolujesz na tym forum od rana do nocy.A odnośnie masażu także polecam Czartorię jeżdzę tam od lat na masaż i nastawianie.

heee co ty zdaje ci sie bo rosniesz

Masaże są dobre tylko podczas leczenia masażami nie należy wykonywać żadnych ćwiczeń, potem jak najbardziej dla wzmocnienia mięśni kręgosłupa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org