Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gazety za 50% ceny |
Czy w Łomży mogę gdzieś kupić gazety za około 50% ceny. Kiedyś, dawno temu były stoiska z "prawie" świeżymi gazetami na dworcu. Może Wy drodzy forumowicze macie jakieś kolekcje lub pojedyncze egzemplarze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gazety za 50% ceny |
Ja mam dużą kolekcję gazet Motor i Auto Świat z lat 2003-2007, którą chętnie bym sprzedał za nieduże pieniądze :)
|
|
Ja mam na sprzedaż archiwalne gazetki dla rodziców typu "Mam dziecko", "Moje dziecko" itp.
|
|
Wcześniej był taki sklepik, który się chyba nazywał "Baśka". Mieścił się na Legionów niedaleko "trupka", a później przez jakiś czas na Kopernika. A co się z nim teraz dzieje niestety nie wiem.
|
|
zrobili zakaz sprzedazy takiej prasy za 50 procent i już chyba niekupisz sam kupowałem i była to świetna sprawa ale RUCH wycofał takie sprzedaże starych gazet szkoda a może w hurtowni RUCHU mają chyba na nowogrodzkiej jak ktoś coś będzie wiedział to niech sie podzieli wiadomościo gitara gra
|
|
mnie interesuja komiksy
|
|
Zakaz wprowadzili. Tylko że w warszawie takich punktów jest pełno. Szkoda że w łomży nie ma h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |