Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pies sarenka |
Witam w okolicach Łomży błąka się pies sarenka, może znajdzie się ktoś kto chciałby go przygarnąć, jest naprawdę śliczny, sama bym go wzięła, ale niestety jednego już przygarnęłam :(( Więcej info na mail : e.tarak@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pies sarenka |
ogarnij go i do schroniska zawiez czy tak ciezko
|
|
Ciężko, bo pies nie jest z Łomży i należy do innej gminy, w gminie byłam, pieniędzy nie mają, żeby zabrać go do schroniska
|
|
Wrzuć zdjęcia, takie pieski szybko znajdują dom. Chyba ktoś z okolic szukał takiego pieska.
|
|
Przewieź go do Łomży. Będzie wtedy psem z naszej gminy. :)
|
|
ta i go wezma
|
|
Jak go zobaczę zrobię mu zdjęcie i wrzucę, myślę, że zajadę też do schroniska w Łomży i zapytam co w takiej sytuacji zrobić. Bezduszność urzędników mnie przeraża niestety :((
|
|
wez go z soba i zawiez wezma go od tego sa schroniska
|
|
Tobie też by się przydało.
|
|
Zależy, gdzie mieszkasz. Jeśli gdzieś pod Łomżą nie zgłaszaj psa do gminy. Zrób mu zdjęcia i jeśli to mały i młody piesek powinien szybko znaleźć domek. A jaka to gmina ?
|
|
Niedawno dowiedziałam się, że to suczka, mam nadzieję, że to nie problem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57fcbc0aa6d19274.html
|
|
Kruszynka na kanapę ..... Podaj mi namiary to poogłaszam ją : eelinaa@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |