Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borówki lipiec2014 |
Czy ktoś jedzie na borówki w lipcu 2014roku do firmy THIERMANN, jesli tak to bardzo proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borówki lipiec2014 |
wezmiesz mnie z soba bym pojechal bede pomagal ci zbierac
|
|
sama jak ta borówka
|
|
dałny jedne ja powaznie pisze!!!!!!!!!! tak ale bedziesz darmową siło roboczo?
|
|
Agnieszka dostałaś już papiery?
|
|
"siło roboczo" ha ha ha ha nie wierzę :D
|
|
tak dostałam a może byłaś/es wczesniej w tej firmie i powiesz mi o niej coś więcej?
|
|
Nie byłem ale też składałem papiery i jak narazie nic nie dostałem
|
|
Autor: Agnieszka94 pewnie ze tak pisze ze pomoge ci zbierac potem plecki ci umyje jeszcze
|
|
a na kiedy masz termin??? znam jedna osobe ktora jezdzi. podaj maila jak chcesz.
|
|
No i wszystko JASNE Bez szkoły, z taką wadą w piśmie i wymowie, to tylko na BORÓWKI
|
|
ewaewa1234567wp.pl 14lipiec napisz mi jeśli cos wiesz o tej firmie
|
|
Agnieszko ja tam bylam pare lat temu a moja mama jezdzila tam przez kilka lat. A co chcesz wiedziec konkretnie?
|
|
Czy jeśli sie tam pojedzie to rzeczywiście jest ta praca czy tylko troche?I tak ogólnie czy twoja mama jest zadowolona z tej pracy? I czy idzie tam troche zarobic? Bardzo dziękuje za odpowiedz.
|
|
jak bede widziala kiedy jedzie moj znajomy to napisze ci maila. ten znajomy nasz mowil ze ma 2 innych znajomych ktorzy tez tam jezdza jeden byl ciagiem 3 lata. ps. znam osoby ktore jezdza za granice dorobic sobie w trakcie wczasow pod grusza i w ramach wolnych dni z budżetówki. tak ze nie koniecznie tylko po podst.tam jezdza. nas ludzi z łomzy z innych regionow Polski znaja z dziwnego zaciagania. ELop ciebie na pewno tez by poznali po akcencie mieszkancy np. GDYNI.
|
|
Czy jeśli sie tam pojedzie to rzeczywiście jest ta praca czy tylko troche?I tak ogólnie czy twoja mama jest zadowolona z tej pracy? I czy idzie tam troche zarobic? Bardzo dziękuje za odpowiedz.
|
|
Duzo zalezy od tzw." grupowej". Jesli dobrze trafisz to cala grupa bedzie miala prace a jesli nie to moze byc tak ze rano bedzie a popoludnie wolne. Moja mama jezdzila tam na truskawki ale tez zalapywala sie na borowke. Jesli chodzi o zarobki to napewno lepiej zarabia sie na truskawce ale na borowce jest lzejsza praca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |