Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy egzaminy w LOKu? |
Jak w temacie. Proszę o dokładną datę z góry thx! 8) ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy egzaminy w LOKu? |
Moj koleszka ma jutro o 9.00
|
|
Jak się zapiszesz to ci powiedzo???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Eheheh sorry myślałem że o coś innego Ci chodzi, egzaminów nie ustala LOK tylko ty sam se go ustalasz :) Idziesz i mówisz jaki dzien Ci pasuje i jaka godzina (oczywiście nie zapomnij o pieniadzach) :):) Pozdro
|
|
Wcale nie jest tak jak mu opisałeś w chwili obecnej na egzamin możesz się zapisać nie wcześniej jak za trzy tygodnie to jest termin orientacyjny. Pózniejszy termin możesz sobie określić sam ale nigdy wcześniej. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Pani w Loku podaje Ci najbliższe wolne terminy, a wtedy możesz sobie dostosować, nie ma tak, że chcesz jutro i masz. Teraz kolejeczka jest ok. 3 tygodni, a zbliżają się wakację, więc te terminy pewnie się jeszcze bardziej wydłużą. Co do pieniędzy, to tam nie płaci się, tylko na poczcie wcześniej, bez kwitku wpłaty nie masz co się tam pokazywać :) No i zostaje życzyć powodzenia i żeby nie trafić na pewnych egzaminatorów :)
|
|
Co do egzaminatorów... Z własnego doświadczenia polecam umówic sie na godzinę popołudniową :)
|
|
Ale mi chodzi o egzaminy, które odbędą się na kartę motorowerową... :] ...
|
|
"Ale mi chodzi o egzaminy, które odbędą się na kartę motorowerową... :]" No to trzeba było to napisać w pierwszym poście...
|
|
Wydaje mi sie, ze byly jakos niedawno, cos gdzies tutaj chyba czytalem, ale glowy za to nie dam :)
|
|
Ja coś słyszałem, ze to ma być 25 czerwca... Tylko chcę być pewny =P. ...
|
|
no mieczkos tyle razy zdawal az za ktoryms razem udalo mu sie w godzinie popoludniowej:))) ![]()
|
|
a Ty bartek ile razy dawałeś ? ![]() ________ Malachit
|
|
Malachit myslalem,ze umiesz czytac... :) napisalem zdawal... :) pozdrawiam :} ![]()
|
|
czytać umiem tyle że "z" mi się przypadkiem zjadło... ![]() ________ Malachit
|
|
moze glodny byles:) pozdrawiam:)) ![]()
|
|
Specjalnie dla Twojej wiadomości na publicznym forum oświadczam: ZDAŁEM ZA 2 RAZEM !!
|
|
mieczkos, nie bulwersuj sie tak:)) pozdrawiam:D ![]()
|
|
To kto wie kiedy jest ten egzamin w LOKu na karte motorowerową?? ...
|
|
Tylko nie idz na kurs do luku bo tam trwa on prawie 4 miechy. Najlepiej przyjdz do Piątnicy do Ośrodka Szkolenia Kierowców DELTA. Zapraszam!
|
|
... To ktoś powie kiedy to jest? ...
|
|
Przypominamy, że w dniu 25 czerwca w siedzibie Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego przy ul. Zjazd w Łomży, odbędzie się drugi w tym roku, ogólnodostępny egzamin na kartę rowerową i motorowerową. Egzaminatorzy z WORDU, oraz policjanci SRD KMP w Łomży zapraszają osoby chcące wziąć udział w egzaminie wraz z opiekunami już od godziny 9.00. :] Sam znalazłem :] ...
|
|
Życze powodzenia na egzaminach???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |