Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rachunkowość |
Rzeczowo! Po czterech semestrach będziesz: prowadzić rachunkowość, dokonywać rozliczeń finansowych, dokonywać kontroli dokumentów księgowych oraz poprawiać błędów księgowych w dokumentach, sporządzać do weryfikacji sprawozdania finansowego, przechowywać dokumentację księgową, czynności analityczne U nas nie ma ograniczenia wiekowego! Uczą się u nas osoby w każdym wieku! Zaocznie (soboty i niedziele) z gwarancją nauki ZA DARMO! www.zak.edu.pl/rekrutacja/formularz-zgloszeniowy ZAJĘCIA W MARCU Centrum Nauki i Biznesu ŻAK al. Legionów 40 przy CH4plus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rachunkowość |
a jak z robotą po tym waszym kursie? bo ofert pracy brak bigi2004
|
|
Polecam powyższą uczelnię!Jest praca a nie ma osób z właściwym wykształceniem. Biuro Rachunkowe Sobczak-Kbr poszukuje osób ze znajomością zasad rachunkowości i zagadnień podatkowych.
|
|
Teraz zmieniły się przepisy do prowadzenia biura rachunkowego.Każdy może je załozyć jak ma doświadczenie w księgowości.Nie potrzebne są certyfikaty.Ja zajmuję się księgowością od 22 lat,ale nie mam biura rachunkowego.Trzeba spróbować,życze powodzenia w tej dziedzinie.
|
|
no powiem wam że wybór sali weselnej był dla mnie chyba najbardziej stresujacy :) no wiadomo a co jak sala będzie nie taka, nie będzie dobrej klimy itd to będą gadac itd. ale z pomocą http://www.saleweselne.com/ udało mi się to zrobić. Wybrałam tylko te najlepsze i w dobrej cenie i z 30 sal zawęziłam wyniki do 10 i sobie pojeździłam zobaczyc jak to wygląda i gdzie są najlepsze warunki :D do it
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |