czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis klimy

Witam,
czy może ktoś doradzić jakiś <sprawdzony> punkt serwisowy klimatyzacji.
Tylko zeby to nie byl serwis u Racisów.
Pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis klimy

Daj maila to wysle Ci namiary

terror4@wp.pl
z góry dzieki

tylko nie bierzecie pod uwagę "serwisów" gdzie podłączą automat i po 40 minut powiedzą OK :)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Hej! Wczoraj robiłam pełen serwis (nabicie, odgrzybianie, filtr- co jeszcze to nie wiem:))? ), od ręki prawie, za 309 zł u P.Borawskiego, ul. Kraska 32- wjazd od Poznańskiej. Właściciel z pasją:)

<CENTER><h3><a href="http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=141897&t=141864">KLIKNIJ TUTAJ </a></h3></CENTER>

Piątnica ul. wcześniej przed Forteczną, chyba Ogrodowa. Fachowo i niedrogo..

Odświeżam. Gdzie najlepiej w Łomży/ okolicy zrobić fachowo (NIE MÓWIE ŻE NAJTANIEJ!!!) przegląd wiosenny klimy: odgrzybianie, nabicie, wymiana filtra? Samochód VW SHaran. Gdzie i za ile najlepiej? Klima sprawna, chodzi mi o wymiane filtra i ogólny serwis, tylko u kogoś kto ma pojęcie a nie tylko bierze kase. Dzięki za porady.

W pks u Adriana baranskiego.

a czemu nie u racisów?

borawski no fakt z pasja mial promocje potem niby blad wystapil dodatkowo nowy filtr wymienil i sie zrobilo zamiast 129 to 229 bo blad wyskoczyl na kompie niby. a jak wymienia to nawet nie zapyta czy wymieniac czy nie. wiec na przyszlosc omijam szerokim lukiem

bigi2004

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org