czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PILNE!!!!

Witam,bardzo prosze o opinie osób pracujących w NOM?? czy sa wypłacalni itp. Bardzo dziekuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PILNE!!!!

a co to NOM

japan

jak już chcesz zostać telemarketerem to idź lepiej do GW Consulting pieniądze są zawsze na czas

SZALONA :P

NOM to naciagacze telekomunikacyjni jesli nie chcesz by cie ludzie po ulicy ganiali to nie zatrudniaj sie tam

W NOM płaca albo i nie zależy... Nigdy na czas... Koleżanka pracowała i pieniędzy nie dostała. Gdy to usłyszałam odeszłam z NOM po 2 tygodniach

Pracowalam w callcenter orange i jak dzwonilam do ludzi majacych telefon wlasnie w nom to niektorzy wrecz plakali zeby im pomoc zmienic abonament. Wiec jak wolisz..

sylpat czyli kiedy wypłata? Mam 5 letnie doswiadczenie na sluchawkach. Placone od umowy kazdej,bez stawki godzinowej podobno.

Tak jak napisałam wcześniej koleżanka wypłaty w ogóle nie dostała... Mi za te 2 tygodnie też nic nie zapłacili...
W GW Consulting masz stawkę godzinową od 8zł do 12zł za godzinę.
Masz też płatne od umowy dodatkowo.
NOM nie polecam

A moze ktos aktualnie w nom pracuje?

Słoneczko ja tam byłam na rozmowie .Róznie mówili , ze 15 zł od umowy , albo 20 - jak klient podpisze.
Nie wiem , rezygnowałam .Mója koleżanka w orange pracuje na sienkiewicza i tam , że jest ok, tylko że ciężko sie dostać .

Dziekuje. Na Sienkiewicza nie ciezko wcale.

A ten Nom to nie wiem,chyba nieciekawie .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
nieruchomości
Sprzedam piękną działkę w Nowogrodzie 885 m2 przy Sikorskiego 10. Asfalt, ogrodzenie, prąd, woda, kanalizacja, internet w ulicy, studnia. Drewniana zabudowa do rozbiórki.
tel. 508323862, 539908593
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org