Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczypawkowe okna |
Przeglądając wiadomości trafiłem na artykuł o oknoplast i ich szantażu cowidiańskim. Pracowałem w wielu firmach produkujących okna i to co dzieje się na hali produkcyjnej podchodzi już pod paragraf. Domel sprzedaje obite okna i jadą lewizną ale akurat wiecie o tym i o lewych umowach. Mariola Vindov siedzi jakiś kolega generała odklejony od rzeczywistości januszek handlu wiecznie szukający pracownika bo nie chce dać umowy o pracę nawet kwitów z pośredniaka nie chce podpisać dziad dorobkiewicz. Teraz jakiś zagraniczniak z kraski który jeździ od kebaba do kebaba chyba musi kontakty sobie robi. Przychodzisz do typa i na dzień dobry wita ciebie ukr niepajemaju po polski zaraz za nim inny leci z byłego bloku wschodniego a wszystko to zakrapiane pracą bez umowy po 12 godzin i jak zwykle szukają kogoś do szklenia. Norma i standard dla takich firm. A teraz oknoplast i ich szczypawki. Wolę jechać do Finlandii, mam tam dobrego znajomego a firma daje 25 lat gwarancji na okna bez jakiegokolwiek problemu z dojazdem. Covidiota covidiote pogania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczypawkowe okna |
?
|
|
https://www.money.pl/gospodarka/covid-19-pracownicy-oknoplastu-ktorzy-grozili-masowymi-odejsciami-z-pracy-dostana-premie-oraz-podwyzki-6681368633510400a.html
|
|
Idiota
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |