Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agencja Reklamowa |
Witam Serdecznie, Nie jestem z Łomży i potrzebuję waszej pomocy na temat tutejszych Agencji Reklamowych / Firm które zajmują się reklama wizualną zewnętrzna / Kasetony / ulotki, ogólnie reklama. Co możecie mi polecić?. Dzięki bardzo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agencja Reklamowa |
LogoTK, była baza WZGS ul. Piłsudskiego
|
|
Dzieki wysłałem zapytanie do 6 firm z Łomży zobaczymy co się urodzi, sprawa dosyc pilna bo na juz.
|
|
lomza@globartprint.pl, 602 689 958 przedstawiciel drukarni wielkoformatowej, korzystałem z usług, wszystko ok
|
|
jeśli pilne to lepiej poszukaj na allegro. będzie zrobione szybciej, taniej i efekt końcowy przynajmniej cie nie zdziwi... bo w łomży różnie z tym bywa...
|
|
nie wiem dokładnie co to jest ale wygląda ładnie :P Agencja Reklamy i Wizerunku Émclat https://www.facebook.com/Emclat?sk=info
|
|
emclat :)
|
|
Tylko logo TK
|
|
Niestety, ale jeżeli ktoś rzeczywiście chce dotrzeć do możliwie najszerszej grupy odbiorców, to nie ma innej opcji jak właśnie zainwestować w jakąś formę rekalmy. I nie musi to być reklama telewizyjna - wystarczy, że będzie to np reklama w mediach społecznościowych. Opcji z tego zakresu jest stosunkowo dużo. Proponuję w związku z tym sprawdzić np tutaj pod linkiem: https://www.powiatsuski24.pl/polecamy/reklama-w-mediach-spolecznosciowych-dla-malych-firm-o-czym-warto-pamietac/817 Witryna na której można znaleźć trochę więcej informacji z tego zakresu.
|
|
|
VISUALPRO Łomża, ul. Nowogrodzka 228 www.visualpro.pl tel. 720 007 008 POLECAM.
|
|
Mario nikt nie będzie korzystał bieda firemek których nie stać na prawdziwą reklamę tylko poleca trollom takim jak ty by przekonać naiwnych jacy to oni są wspaniali
|
|
Warto porównywać oferty różnych agencji, nie tylko w Łomży.
|
|
Odpowiadając na twoje pytanie, warto zauważyć, że agencja lub witryna powinna być dobrej jakości, bez problemów i spamu. Powinieneś używać tylko sprawdzonych miejsc. Zobacz, na przykład, że używają wtyczki WordPress, która na przykład umożliwia bezpieczne przetwarzanie płatności woocommerce itp.
|
|
Tylko nie EMCLAT....dno.
|
|
Logo TK !!! Admin9
|
|
GosiaM napisał(a): > Warto porównywać oferty różnych agencji, nie tylko w > Łomży. Ja nie ograniczam się do samej Łomży. Można korzystać z usług w całej Polsce. Przykładem jest firma z której korzystam - Reklama zewnętrzna dla nich to bułka z masłem: https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=774775&t=774775
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |