Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przygarnę owczarka niemieckiego |
Przyjmę lub kupię za nie duże pieniądze czystej rasy owczarka niemieckiego sukę lub psa dobre warunki, duże podwórko gospodarcze nie na łańcuch jak ktos ma proszę o tel 797570931 uwielbiam te psiaki Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przygarnę owczarka niemieckiego |
widziałam ogłoszenie że ktoś sprzeda za 100zł, tu na 4lomza
|
|
Kolega ma sunię, w typie... 3 lata. Dobry stróż.
|
|
Moze chcesz labladora ewa
|
|
Poszukaj hodowli onków w okolicy, ale szczenię to minimum 800zł. Taniej nie kupisz, sprzedawanie (może PETA jeśli uda Ci się gdzieś trafić) psów z hodowli niezarejestrowanych jest karalne, jak i ich kupno. Możesz też skontaktować się ze schronem, na pewno mają idealne psy do pilnowania posesji. Zawsze zostają fundację, w których jest masa psów, nawet rasowych.
|
|
A no i dodam że sunia jest do oddania za darmo.
|
|
zabierz tego przybłędę z okolic kazańskiej - przynajmniej jakiś pożytek
|
|
Szukam owczarka czystej rasy jak ktos ma lub wie kto moze miec prosze tel Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
|
Tu ktoś chce oddać psa w typie owczarka niemieckiego : http://tablica.pl/oferta/oddam-pies-owczarek-niemiecki-CID103-ID4Q0kZ.html#b05a1e7c71
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |