Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wizyta u neurologa jaki koszt? |
Witam może ktoś sie orientuję ile wynsi prywatna wizyta u neurologa w łomży ? Np u dr Ołdakowskiej? Może ktoś poleci dobrego neurolaga w Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wizyta u neurologa jaki koszt? |
nie polecam żadnego dr neurologi w Łomży .Ostrołeka lub Białystok (niestety) w cenie sie nie orientuje Pozdrawiam ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
dziękuje za odp
|
|
Np. prof. Sobaniec z Białegostoku cena wizyty 200 zł. Ma dobre opinie w necie. Jednak ja osobiście nie jestem zadowolona. Byłam na wizycie z dzieckiem. Fajna Pani neurolog (niepamiętam nazwiska) przyjmuje na Sybiraków na NFZ. Zapytaj się, może ma i prywatne wizyty.
|
|
Jeszcze się taki nie urodził,kto by każdemu dogodził... Na temat każdego lekarza jest tyle opinii, ilu pacjentów. Ja uważam, że neurologów mamy dobrych, np. dr Strzalińska, ale ona nie przyjmuje prywatnie, podobnie dr Krzywda (o ile mi wiadomo). Na ul. Rycerskiej jest poradnia neurologiczna na NFZ, z której ludzie są zadowoleni (przynajmniej moi znajomi, którzy z niej korzystali).
|
|
bylem na rycerskiej i uwazam ze jest to dobra poradnia a do kolegi co stwierdzil ze nie poleca zadnego neurologa zapytam czy z kazdym mial wizyte czy opluwa tak juz typowo jak wiekszosc ekspertow w kazdej dziedzinie z tego forum ? Andrzej W.
|
|
na rycerskiej- super - 70 zl
|
|
Witam.Neurologów łomżyńskich nie polecam. Serdecznie dziękuję Pani ordynator ,która naraziła moja mame byc może na utrate życia bo zapomniała niestety ją zbadać.Mam nadzieję,ze nowa dyrekcja przyjrzy się pracy tego oddziału,a Pani ordynator kiedys natrafii na kogoś kto w końcu nauczy ja czym jest przysięga Hipokratesa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |