Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Carrier Pigeons... |
Jak to się dzieje, że gołębie pocztowe trafiają tam, gdzie trzeba..? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Carrier Pigeons... |
kochają swój dom ..... T i g e r ![]()
|
|
...gps ;]
|
|
WPISZ w google i sie dowiesz hehe też bym tak chciał żeby moja panna wracała do mnie ;]
|
|
...musisz jej wsadzić zwinięty papierek. ![]() ________ Malachit
|
|
Ryska: to proste pytanie jest. One są pocztowe i lecą tam, gdzie zaadresujemy. ADALL
|
|
No toć forum 4lomza jest jak google :), tyle, że można się dodatkowo wielu rewelacyjnych nowości dowiedzieć, tu ktoś zażartuje, tam ktoś zmiesza z błotem i jest lux...:D No to słucham (???)...tj. patrzę, dlaczego lecą tam, gdzie zaadresujemy?? I jeśli zaadresuję np. na Legionów 14/11, to usiądzie dokładnie na tym balkonie i zastuka dziobem w szybkę?? Baaardzo mię to ciekawi...
|
|
takiemu gołębiowi wgrywasz do pamięci (mózgu) mapke i leci ;-))
|
|
ma USB czy raczej Fire Wire ?. No i czy ma Firewall przed jastrzębiami ?! ![]() ________ Malachit
|
|
..gdyż w przeciwieństwie do ludzi kierują się instynktem zaś ludzie : jedni piją ćpają dają w żyłę itp.żeby go jak najskuteczniej zagłuszyć inni(amerykascy naukowcy) łapią gołąbka kroją ,wszczepiają mu gps-y ,chipy,i po latach badań wynajdują genialny sposób nawigacji międzyplanetarnej można by jeszcze o filozofach,kapłanach, artystach..itd. Ps. rosołek z gołąbka pyyychota :-) Pozdrawiam
|
|
A gdyby tak ludzie zaczęli kierować się instynktem ?? Co do rosołku masz 100% racji :) ! ![]() ________ Malachit
|
|
Co do rosołku masz 100% racji :) ! .a co do reszty nie?;-) A gdyby tak ludzie zaczęli kierować się instynktem ?? b. dobre i b.trudne pytanie jak na taki ładny dzień hm.. jeden drastyczny ale dobitny przykład,że nie zawsze da się działać instynktownie: zapraszam do siebie sąsiada,a jemu tak to się spodobało,że zaczął przychodzić codziennie,j i zaczynają się jakieś dwuznaczne teksty,dziwne spojrzenia w kierunku mojej ładniejszej (i lepszej połowy). powinienem :odprowadzając go do drzwi po drodze podgryźć mu gardło ,a głowę zawiesić przy furtce ,żeby odstraszała potencjalnych konkurentów,nie zrobię tego z wiadomych powodów. Ps.Przepraszam za drastycyzm(chyba za dużo horrorów ostatnio oglądałem) Pozdrawiam miłego popołudnia
|
|
Niby tak ale!, zwierzęta najpierw dają ostrzeżenie ! :), więc gdybyś dał mu np. ciepłe piwo.... pewnie już by nie przyszedł :) ![]() ________ Malachit
|
|
:-)))) masz rację ,ja po ciepłym piwie wszystko bym zajarzył,a skoro jemu też wpadła w oko moja "muza" to coś nas łączy..:-)
|
|
:) ![]() ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |