Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalazłem odpowiedĽ na pytanie: |
Kto jest prawdziwym Łomżaninem? http://www.4lomza.pl/fotogaleria/index.php?co=cibor _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalazłem odpowiedĽ na pytanie: |
Piotr, przepraszam za pytanie. Który jest ten prawdziwy łomzyniak. Może ten niebanalnej urody rogacz? czy raczej przecudnej urody motyl, a może łab±dek.
|
|
Ehh Panowie koleeeedzy...;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ciebie tam nie ma evaa?
|
|
Mnie zapewne pominieto:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
A czytać to juz nie umiemy...? ;) Zbigniew Ciborowski jest łomżaninem - jego rodzina mieszka w tym mie¶cie od kilku pokoleń. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Łomżyniakiem, Łomżyniakiem panowie..... proponuje wylaczyc Radio Bialystok i TVN, żadnym Łomżaninem a może jeszcze lepiej Łomżanem
|
|
re:^krzysiek^ Lepiej wył±cz te przekaĽniki, które mówi± o "łomżyniakach". To nie Radio Białystok i TVN wyznaczaj± normy jezykowe, ale je¶li w nich s± przestrzegane to tym lepiej. Je¶li chcesz "łomżyniaków", to powiniene¶ też napisać "wyłanczać". pzdr@dam
|
|
...CO by zakończyć spór raz na zawsze proponuje napisac do profesora Miodka.;)... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |