Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to nie jest przestępstwo? |
Ogłoszenie Polonista z 8letnim doświadczeniem napisze prezentację maturalną. Każda praca jest: - tworzona na indywidualne zamówienie - pisana w oparciu o literaturę (a nie Internet) - poprawna, ciekawa - napisana przystępnym językiem - zgodna z oczekiwaniami Otrzymasz także 20 pytań egzaminacyjnych. Cena zależy od tematu. Dbam o to, aby prezentacja była ciekawa, zawierała istotne kwestie, opisane w sposób ponadprzeciętny. Przeczytaj komentarze: prezentacjamaturalna-grodid.blogspot.com tel. 533628221 grodid@gmail.com gg: 26313445 facebook.com/paulina.grodid Zdjęcia Podstawowe szczegóły Cena: 50 Kontakt: 533628221 Taki nauczyciel powinien być zwolniony z pracy. Co o tym myślicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to nie jest przestępstwo? |
co do kwestii formalnej nie wydaje mi sie zeby to bylo przestepstwo. a co do pisania prezentacji mysle ze nie ma w tym nic zlego, bo matura ustna z polskiego to i tak jakis zart, lepiej zaplacic i czas przeznaczony na pisanie pracy przeznaczyc na nauke do egz pisemnych.
|
|
Nie ma to jak dojebac komus anonimowo. Zajmij sie ***** soba.
|
|
ja sobie sama poradziłam jak dla mnie nic strasznego (tylko czepiała bym sie tych pytań) kto cwańszy ten skorzysta i kogo stac
|
|
Dzisiaj kupują prace maturalne za trzy lata licencjackie itd., a potem narzekają, że nie ma dla nich pracy.
|
|
Bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z takim wykształceniem :)
|
|
Agacia: CO z tego, że z maturą sobie poradziłaś, jak piszesz z błędami na poziomie podstawówki, popraw się sama jeśli potrafisz.... rudy błazen z druhem
|
|
Kto "cwańszy" skorzysta? :) Śmierdzące lenie skorzystają, później nie potrafią pisać poprawnie w ojczystym języku ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |