Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Futbol Amerykański |
Witam ciekawe czy ktoś wie ale w Łomży powstała jedyna w woj. Podlaskim drużyna Futbolu Amerykańskiego. I nie jest to żadna tam drużyna podwórkowa. Wiedzą o nas już większe miasta Polski które tez maja swoje kluby. Zapraszam na stronę drużyny www.lomza-jackals.pzfa.pl Poszukujemy tagże sponsorów kdyż jest to drogi sport a w przyszłym roku rusza po raz pierwszy realna liga polska. POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Futbol Amerykański |
Witam mam nadzieję, że dobrze wam będzie szło. Widziałem kilka trennigów i chętnie bym przeszedł się na jakiś mecz z waszym udziałem. Pozdrawiam
|
|
WOW....wiemy...juz tyle postow o tym bylo...
|
|
Tylko czemu witacie "na oficjalnej stronie podlaskiej drużyny futbolu amerykańskiego ŁOMŻA JACKALS", a nie np. na stronie pierwszej w województwie podlaskim drużyny futbolu amerykańskiego ŁOMŻA JACKALS? Czy nie widzicie różnicy między określeniami Województwo Podlaskie i Podlasie oraz Województwo Mazowieckie i Mazowsze ? Czy zdajecie sobie sprawę, że łomża należy administracyjnie do woj. podlaskiego, a geograficznie i historycznie do Mazowsza? --- PGG
|
|
Z taką gramatyką to tylko futbol. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |