Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film - "Darling I Lowe Ju" Seksturystyka polek w Egipcie. Co o tym myślicie? |
Polecam obejrzeć film: http://www.youtube.com/watch?v=WiVnYkPlV_Q Jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu tego filmu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film - "Darling I Lowe Ju" Seksturystyka polek w Egipcie. Co o tym myślicie? |
... myślimy .. myślimy .. myślimy .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Re: Film - "Darling I Lowe Ju" Seksturystyka polek w Egipcie. Co o tym myślicie? |
Polaków poznaje się po skarpetkach podciągniętych do połowy łydki i klapki do tego - tragedia. Chłopaki zwracajcie uwagę na to jak się ubiracie
|
|
Tadziu czym tu się podniecać/obrażać to jest zjawisko całkiem normalne było jest i będzie że teraz polki jeżdżą ? dunki, niemry, brytyjki robią to dziesiątki lat jeżdżą do grecji, turcji, tunezji wiadomo że nie wszystkie, tylko te niedopieszczone a czyja wina ? Polaków, a może i twoja ? ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Mundry ja ani się nie podniecam ani nie obrażam. Każdy robi ze swoim ciałem co chce. Tak jak faceci chodzą do burdelu tak kobiety sobie takie wycieczki urządzają. Chodzi mi bardziej o naiwność kobiet przedstawioną w tym filmie, o to w jakie sytuacje się wikłają przez swoją naiwność.
|
|
Jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu tego filmu? takie same jak po ekipie z nu jersy, warszwa shose, i miłości na bogato ,poloalkocholo ...
|
|
he,he,he. Samo życie. Te laski, to najlepiej, jakby tam na stałe zostały. Wstyd się do nich przyznać na plaży. Giganciary dobre. A panowie, skarpety mówią wszystko, zainteresowanie zegarkiem za 50 zł. też. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Naiwni i głupi trafiają się wszędzie. Może i tak lepszy habibi w Egipcie, niż 13-letnia prostytutka w Tajlandii.
|
|
Dla mnie to moga wyjezdzac i pruc sie z wielbladem pod piramida. Ich du.py i nic nam do tego.
|
|
W Łomży to akurat na odwrót jest i Łomżynianki nie muszą wyjeżdżać, by śniademu zad wypiać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |