Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z grafika |
Witam, mam pewien problem. Dziś włączyłam komputer i zaczęły mi się problemy z grafiką. Nie wyświetlają się głównie avatary, małe obrazki. To można jeszcze przeżyć, ale coś dzieje się również z niektórymi stronami. Np. Włączam tvn24.pl i wyskakuje mi "UPS, google nie mógł otworzyć" czy coś takiego. Odświeżanie nic nie daje, wiec ide na inne stronki, które normalnie się otwierają, a za którymś razem i te tvn24 już działa. Te "Ups google nie może..." obecnie wyświetla mi się nawet na google.pl. Kompa resetowałam i nic, połączenie sieciowe jest bardzo dobre i net mi się nie zacina więc tym bardziej nie wiem o co chodzi. Nie wiem co jest nie tak, wczoraj wszystko było ok, dopiero teraz jak włączyłam kompa coś się dzieje. Używam Google Chrome i Windows 7 (kupiony, nie piracki), antywirus Avast (ten bezpłatny, chociaż i on nie wykrył żadnego wirusa). Może wiecie co w takiej sytuacji zrobić? Z góry dzięki za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z grafika |
Mam podobny problem z allegro chociaz inne strony wczytuja sie normalnie bez problemu. Mysle ze zmiana przegladarki moze rozwiaze problem.
|
|
Wyczyść historie,pliki cookies i resztę z ustawień przeglądarki,powinno pomóc,nie zaszkodzi też szybki skan "malwarebytes". Antywirusy do win 7,8 sobie darujcie,systemowy defender daje rade. A jeżeli wczoraj było dobrze to możę powinnaś zrobić przywracanie systemu do wcześniejszego stanu??:)
|
|
aktualizacja sterownika karty graficznej moze pomoc Michalski
|
|
Dziękuję za pomoc, spróbuję:)
|
|
flash playera reinstalnij-a defender systemowy to sie nadaje....do odtawienia na smietnik-pozdrawiam
|
|
odinstaluj chroma i flasha wyczysc wszystko po nich reset i od nowa zainstaluj mozille i flasha mi jak narazie pomoglo.
|
|
ironhide wielkie dzieki! juz wszystko jest ok;) chociaz ciekawe czemu nagle wszystko sie popieprzylo, ale coz, wazne ze juz dziala:P
|
|
Moze jakis wirus albo aktualizacja ktora zamiast poprawic to zaszkodzila ktoz to wie ? Na niektore pytania czasem lepiej nie znac odpowiedzi bo nie zawsze moze nam sie spodobac ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |