Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWO JAZDY OD LUTEGO NA OSOBÓWKĘ |
Witam, mam wielką ogromną prośbę czy jest już Wam coś znane co sie zmieni w tych nowych testach od lutego 2014 roku? mam zamiar zdawać a jak na razie wszystko jest cicho i ma żadnych informacji wie ktoś już coś?? proszę o konkretne odpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWO JAZDY OD LUTEGO NA OSOBÓWKĘ |
Jakich nowych testach? to są jeszcze nowsze niz te nowe w 2013? nie ogarniam juz, i wspolczuje zdającym !
|
|
od lutego wprowadzane są testy nowe :) wie ktoś coś dokładniej?? i co uważacie o zdawaniu w zimę ?
|
|
Bez doswiadczenia, w zime odradzam.
|
|
u kogo jezdzisz ?
|
|
zdawałam w styczniu 2013 stare zasady i powiem że ciężko,zdałam za 2 razem :)
|
|
a wie ktoś już coś o nowych testach ? wisienka75 na jakich pytaniach sie zacięłaś ? czy nerwy bardziej wzięły inicjatywę ?
|
|
zdawałem w zimę bez większego doświadczenia i nie miałem żadnych problemów ale może dlatego, że umiałem driftować mając 15 lat
|
|
pytania tzn testy zdane za pierwszym razem,jazda za drugim(zima) za pierwszym zjadał mnie stres ,nerwy :) ciężko było mi parkować w zimę jak sypał śnieg i parking słabo odśnieżony powodzenia uf,ale mam już za sobą powodzenia
|
|
dziekuje bardzo za udzielenie mi odpowiedzi :) a że tak zapytam wiadomo coś już o tekstach zmienionych w lutym?? bo jutro word nie dziala bo zmieniają bazę danych czy te testy będą trudniejsze ?? powie coś ktoś kto sie obraca w tym temacie?
|
|
|
hm no bo teraz sa nowe testy od lutego.
|
|
nie wiem czy są trudniejsze będziesz mieć 2 odpowiedzi tak lub nie to jest ta zmiana nie będzie już a,b,c
|
|
Testy podobne jak były, tylko odpowiedzi będziesz musiała udzielać myszką, lub na ekranie dotykowym, do tej pory było za pomocą klawiatury:)
|
|
aha, czyli będzie tylko jedna odpowiedz ? nie jak poprzednio 3 mogły byc poprawne??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |