czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRAWO JAZDY OD LUTEGO NA OSOBÓWKĘ

Witam, mam wielką ogromną prośbę czy jest już Wam coś znane co sie zmieni w tych nowych testach od lutego 2014 roku? mam zamiar zdawać a jak na razie wszystko jest cicho i ma żadnych informacji wie ktoś już coś?? proszę o konkretne odpowiedzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRAWO JAZDY OD LUTEGO NA OSOBÓWKĘ

Jakich nowych testach? to są jeszcze nowsze niz te nowe w 2013? nie ogarniam juz, i wspolczuje zdającym !

od lutego wprowadzane są testy nowe :) wie ktoś coś dokładniej?? i co uważacie o zdawaniu w zimę ?

Bez doswiadczenia, w zime odradzam.

u kogo jezdzisz
?

zdawałam w styczniu 2013 stare zasady i powiem że ciężko,zdałam za 2 razem :)

a wie ktoś już coś o nowych testach ? wisienka75 na jakich pytaniach sie zacięłaś ? czy nerwy bardziej wzięły inicjatywę ?

zdawałem w zimę bez większego doświadczenia i nie miałem żadnych problemów ale może dlatego, że umiałem driftować mając 15 lat

pytania tzn testy zdane za pierwszym razem,jazda za drugim(zima) za pierwszym zjadał mnie stres ,nerwy :) ciężko było mi parkować w zimę jak sypał śnieg i parking słabo odśnieżony powodzenia uf,ale mam już za sobą powodzenia

dziekuje bardzo za udzielenie mi odpowiedzi :) a że tak zapytam wiadomo coś już o tekstach zmienionych w lutym?? bo jutro word nie dziala bo zmieniają bazę danych czy te testy będą trudniejsze ?? powie coś ktoś kto sie obraca w tym temacie?

wisienka75
"zdawałam w styczniu 2013 stare zasady...".to faktycznie "stare zasady" :-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

hm no bo teraz sa nowe testy od lutego.

nie wiem czy są trudniejsze będziesz mieć 2 odpowiedzi tak lub nie to jest ta zmiana nie będzie już a,b,c

Testy podobne jak były, tylko odpowiedzi będziesz musiała udzielać myszką, lub na ekranie dotykowym, do tej pory było za pomocą klawiatury:)

aha, czyli będzie tylko jedna odpowiedz ? nie jak poprzednio 3 mogły byc poprawne??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
auto-moto
Na sprzedaż przyczepa samochodowa dwuosiowa na resorach z hamulcem najazdowym z 1992 roku o wym. skrzyni 190x400 cm DMC 2400 kg, masa własna 910 kg, dopuszczalna ładowność 1490 kg. Cena 7 000 zł no negocjacji.
tel. 507141276
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org