Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna Grupa |
Ale się tych grup narobilo . Obok grupy radnych ktorzy byli u wojta i grupy protestujacych przeciwko supermarketom, tym razem powstala grupa "obywatelskiego nacisku " http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031112/REGION05/31111014 Moze zawody zrobimy jakies ? Grupujcie sie!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna Grupa |
Witam. Ja jestem gotowy stworzyć grupę "wielbicieli jajecznicy z cebulką o poranku", przyłączy się ktoś? Pozdrawiam
|
|
Jestem gotów się przyłączyć, pod warunkiem, że do jajecznicy z cebulką dodamy boczek. Inaczej natychmiast ogłaszam rozłam, secesję i zakładam własną grupę nacisku. :-) Pozdrawiam. grover
|
|
Ja tez sie moge dolaczyc, ale zeby mi ja tak ktos przyrzadzil?
|
|
popieram pomysł stworzenia grupy WJzCoP!!! uważam że powstanie takowej miec będzie walny wpływ na tworzenie się zrębów społeczenstwa kulinarnego, mającego w przyszłości szansę wywierania realnego wpływu na kierunek obrotu przebiegu sprawy interesu biznesu sukcesu. w nastepnej kolejności postuluję powołanie młodzieżówki Grupy WJzCoP. oraz zaprzyjaźnionego Towarzystwa Miłośników Jajka na Twardo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |