Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SIŁOWNIA W ŁOMŻY |
czesc. sluchajcie mam pytanie, gdzie w Łomży jest tania i dość w porządku siłownia ?i w jakich cenach karnety są??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SIŁOWNIA W ŁOMŻY |
Aktivia na wojska polskiego ____________________________ www.autosalonik.pl
|
|
a jaka cena jest karnetu ? i co wchodzi w ten karnet ? może mi ktos to bardziej wytłumaczyć? bardzo prosze o odpowiedz.
|
|
mam 2 tony węgla do wrzucenia za 50 zł.
|
|
Janusz daleko trzeba nosić?
|
|
wszystkie są dobre . problem w tym ,że trzeba mieć chęc cwiczyc i być systematycznym i mieć do tego dobra motywację.
|
|
hm. a znacie jakąs siłownie i ceny karnetów?
|
|
Praktycznie na każdym osiedlu jest siłownia więc nie ma z tym problemu na naszej wiosce ;))
|
|
CZY ORIENTUJE SIE KTOŚ W CENACH KARNETU ? PROSZE O ODPOWIEDZI:)
|
|
Jak chcesz najtaniej to siłownia relax na Dmowskiego :)
|
|
zależy czego oczekujesz tania jest na mickiewicza 70 zl dla kobiet, max dance dla kobiet 89zl, ewa 100zl, relax nie wiem ile teraz ale pewnie ok 70zl zalezy czego oczekujesz od silowni:P
|
|
W Tadka w piwnicy na blokowisku,miła koksownicza atmosfera, zapocone ściany Przyjdzie czas ...
|
|
hm dziękuję bardzo za odpowiedzi:)
|
|
Nocna_furia ja, np. po dlugiej przerwie spowodowanej kontuzja, zamierzam odwiedzic kilka silowni i na tej podstawie wybrac najlepsza dla mnie :)
|
|
prezes504 to nakręć filmik i go umieść na Youtube jak to zrobiłeś w sprawie FILMIK INTERWENCJA STRAŻY MIEJSKIEJ W ŁOMŻY przed ratuszem, tylko rada - sam lepiej go nie komentuj tym pedalskim głosikiem i wcześniej wciągnij gila, bo znów ludzie będą mieli z ciebie dobrą bekę PS: a do Policji do której się tak namiętnie starałeś, już się dostałęś?
|
|
siłownia "Ewa" nad kwiaciarnio "marzenie" na Al. legionów
|
|
Polecam siłownię Ewa karnet 100 zł. właściciel zna się na tym co robi ( jest prawie cały czas) zawsze można zwrócić się o pomoc jak się czegoś nie wie. Z tego co zauważyłem jest trenerem osobistym. Pozdrawiam
|
|
hm no tak myślałam nad siłownią ewą, kiedys tam byłam i mają dobry klimat :)
|
|
Co do trenera w siłowni EWA, zastanowiłabym się porządnie zanim bym go zaczęła chwalić. Gburowaty , robi wielką łaskę ,że komuś coś powie czy pomoże. Uśmiecha się i podpowiada owszem, ale tylko za kase nadzianym klientom. Nie jest to fair
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |