środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKS zarządzenie i kontrola

Ostatnim czasem zauwazyłam jak kierowcy dopuszczają się malwersacji nie wydaja biletów nie sprawdzaja biletów.Wystarczy powiedzieć hasło:,,Miesięczny ten co zawsze'' np: na trasie Łomża-Jedwabne.Byłam swiadkiem pewnego zdarzenia przewoźnik PKS Łomża wchodzi kontrola dwóch banów jeden młodszy grupszy drugi starszy niższy biały samachód na tablicach WD ***** sprwadzają bilety u wszystkich pasażerów jeden chłopak nie ma biletu oczywiście kwit mandat ja obserwuję kierowca nie otrzymał niczego zero raportu. jaka to jest sprawiedliwośc żeby wydał bilet to by mandatu nie dostał.Nie dawno było głośno o Kontrolerze który złapał kierowce na kradzierzy paliwa to Dyrekcja z PKS zwolniła go bo sumiennie wykonywał obowiązki. nigdy nie ma kontroli na Łomża -Jedwabne bo firma chyba jak sie nie myle to Rewizor z Wejherowa porusza się takim samochodem.Można jeździć ile wlezie do gadać się z kierowcą to da ropy, życie jak w madrycie.
Jedni płacą i pracują utrzciwie inni okradają
A wy mieliście może podobną sytuację ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKS zarządzenie i kontrola

A skąd ty wiesz że kierowca nie miał raportu? Nie siej niepotrzebnego zamętu

Nie interesują nas twoje żale

bo kontrola wysiadła a ja zaraz siedziałam za kierowcą

Narzekasz na PKS to po co jezdzisz? Zeby nie kierowcy to bys z buta chodzila, kazdy wykonuje swoja prace sumiennie. Po drugie, kierowca autobusu nie ma obowiazku sprawdzac biletu, dlatego sa kanary zeby sprawdzac i mandaty wypisywac ;)

tylko u innych przewoźników kierowca sprawdza a kanar w PKS jest od sprawdzania kierowcy, w komunikacjach miejskich jest kanar od sprawdzania pasażerów

Ale ty głupoty wypisujesz..próbujesz oczerniać pracowników wybielając tego cwaniaka co go na pysk wyjebali bo pewnie ty nim jesteś..kto normalny zakłada takie tematy? Nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj.

Znów jakaś prowokacja? Nie udało się w Sądach, w prokuraturach to teraz na 4lomza założyciel tematu szuka wsparcia hahah, śmieszne...

Hitu z tego nie będzie, kolejny diskopolowy chlam albo jeszcze gorzej bo i ani glos ani tekstu inteligentnego brak

sory, nie w tym temacie sie wypowiedziałem :)

paliwo to je premia dla kierowcy,zazdroscicie to samemu isc na kierowce i zero problemu :: )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org