sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Usunięcie migdałków

Witam!
Miał ktoś z forumowiczów zabieg usunięcia migdałków w Szpitalu w Łomży??
Jeśli tak to proszę o jakieś informacje odnośnie samego zabiegu, ewentualnych komplikacjach i opiniach czy lepiej jest po tym zabiegu czy też gorzej... Jak ktoś wie to proszę też o informację jaki jest czas oczekiwania na taki zabieg w Łomży. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Usunięcie migdałków

Zdecydowanie lepiej. Polecam dr. Pierczyńskiego do prowadzenia dziecka w sprawach laryngologicznych.

Dzięki za odzew. Jednak tutaj nie chodzi o dziecko, a o osobę dorosłą.

Zdecydowanie P. Pierczyński . u osoby dorosłej / przechodziłem to /

To jest ten ordynator oddziału laryngologicznego w Łomży?

w ogole nie usuwaj ,nie wiesz na co sie porywasz...

No dobra jedni mówią ,że zdecydowanie lepiej, jeszcze inni, żeby nie usuwać. Mogłaby się wypowiedzieć jakaś osoba, która przechodziła taki zabieg i na swoim przykładzie mogłaby opowiedzieć o dalszym życiu po takim zabiegu??

Myślę, że to lekarz powinien zdecydować. Idz umów się na wizytę, opisz dokładnie problem. To nie jest tak hop siup, że już masz zabieg. Musisz czekać. Dzieci czekają około roku. No chyba, że zabieg konieczny jest natychmiast.

I to nie usunięcie migdałków, a chyba podcięcie. Jest rożnica?:)

sam zabieg wykonywany jest w znieczuleniu ogólnym, trzeba zarezerwować sobie 2 tygodnie wolnego , od 1 do 7 dnia po zabiegu nie boli tylko napier....la
horror , tylko ketanol pomaga , ale tylko na parę godzin ,siostry na oddziale to super Babki, opieka wzorowa , lekarze jak z filmu " na dobre i na złe " :) super fachowa i miła obsługa jedzenie słabe ale jeść i tak nie będziesz :)
żałuje ze wcześniej nie zdecydowałem sie na usuniecie , zapomniałem jak wyglądają przychodnie , przestałem chorować , polecam

no w końcu jakieś konkrety :) Kolego napisz jeszcze jaki jest czas oczekiwana na zabieg dla osoby dorosłej??

Ja też jestem zdecydowanie za tak ! nie bede opisywał przed i po - bo każdy przechodzi to inaczej . JA musiałem i tego nie żałuje

poprosze meila , na meila opisze co i jak

grupa2012chod@gmail.com

dziękuję :)

Nie polecam jeśli masz chorobę refluksową, gdyż po usunięciu migdałów bedziesz czuł smak kwasu w ustach, przed wycięciem nie miałem tego problemu

nie mam takiej choroby.

...ja migdałki zawsze połykam...po co je więc usuwać...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org