Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam apartamentu |
Witam, Chcę zabrać żonę na romantyczną kolację a potem na noc do jakiegoś pięknego apartamentu. Gdzie w Łomży lub okolicach mogę znaleźć piękny, romantyczny apartament? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam apartamentu |
z tego co wiem jest jeden apartamentowiec przy kościółku obok szosy zambrowskiej, ale czy wynajmują czy sprzedają to nie mam pojęcia
|
|
w Łomży takich luksusów brak... no ale pomysł miałeś świetny :) gratuluje żonie męża :)
|
|
Jeżeli ktoś nie jest w stanie niewiaście/żonie zwyczajnie dogodzić niech nie próbuje rekompensować tego krótkotrwałym przebywaniem w luksusie, albowiem kobiety mają tę wadę genetyczną, że szybko się przyzwyczajają do tego i potem za cholerę nie chcą odwyknąć... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Co prawda to prawda ...
|
|
Naprawdę nie ma nic? Hotele nasze tez nie mają takich apartamentów?
|
|
DUKES przy BP
|
|
Sprawdz hotel Labirynt i Belfort (Piątnica) :-)
|
|
W Concordii jest ładny apartament z tego co widać na zdjęciach na ich stronie :-) sprawdź-> http://concordialomza.pl/hotel-concordia/
|
|
o jej "paplik" może on ma tyle kasy że nie ma gdzie jej wydać... i nie pisz że kobiety mają wade bo nie każde rajcuje luksus... (niektóre- to sie zgodze) nie wkładaj wszystkich do jednego worka...
|
|
...zamiast "wkładać wszystkich", chciałbym wkładać wszystkim.... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zbyszko Nowogrów :)
|
|
Nowogród oczywiscie :)
|
|
Na jedną noc , miejscowych nie meldują :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |