Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radosna twórczość |
Nie wiem czy ktos zwrócił uwagę na mnogość słupków na skrzyzowaniu ul Sikorskiego i ul. Zawadzkiej- przy Venedzie. Każdy znak, kazdy przyciśk i każde swiatło ma swój niezależny słupek. Aż oczy bolą jak sie patrzy na tą twórczość. To jakaś paranoja Na kilku innych ostatnio przebudowywanych skrzyzowaniach również. Nie mam pojecia , czy wykonawca z inwestorem podpisali umowę na ustawienie jak najwiekszej liczby słupków czy jak ??? Bo ja tego pojąć nie mogę. Może działa ten sam schemat jak z latarniami do Lasu Jednaczewskiego, im wiecej tym lepiej(dla wykonawcy) Są swieta warto wybrać sie na spacer i zobaczyć. :) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radosna twórczość |
Głupota projektantów jest nieograniczona. To raczej tych przypałów wynagrodzenie wiąże się z wartością inwestycji. Im drożej tym lepiej.
|
|
Ale żeby tak chociaż jeden kosz na śmieci... Pozdrawiam.
|
|
Słuszne spostrzezenie, kosze tez by sie przydały :) Tylko strach pomysleć, co by było jakby do kazdego kosza dodali cztery rurki, no bo przecież na trzech to byłby słabo zamocowany ;))) Architekci , wykonawcy i inwestor kilka sit, do przejścia i taki bubel powstał. Rządzą , radzą , inwestuja .... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |