czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opuszczone Miejsca

Poszukuj jakiś opuszczonych miejsc w Łomża.Czy istnieją jakieś ciekawe czy wszystkie zostały zniszczone.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opuszczone Miejsca

szpara mojej sąsiadki- 83 lata

chodzi ci o pustostany nie warto lazic brud smrud

piotrek

Tak dokadnie mi o to chodzi mi o jakies fabryki jakies wieksze budynki itp. Czy cos takiego znajde ?

wieża ciśnień , bo po Bawełnie to tylko kurz

Wieża Ciśnień juz dawno zwiedzona tak samo jak forty.Co znajde na Bawełnie ?

szparkę

A co byś chciał zwiedzić w pustostanach? jedyne warte uwagi t forty i okoliczne bunkry a tak poza tym to co na wpół zawalony dom ? po co? chyba że szukasz jakiś fantów.

Nie interesują mnie fanty , poprostu mam dziwne hobby , że tak to powiem .Brakuje mi czasu na jazdę województwie , wiec postanowiłem coś poszukać w mieście.

Janko1,fajne hobby ja jako małolat większość z kumplami przełaziłem kamienic,piwnic,itp.itd łaźiło się gdzie się dało.Ale teraz to lipa sam bym gdzieś jeszcze ''pozwiedzał''a tu nie ma już nic ciekawego.Mógłbyś pochodzić na dwornej jest fajna kamienica i sporo pustostanówpiwnic,strychów,ale nie radzę bo łobuzeria trochę się tam kręci,jak będę tam to popytam czy nie mają czegoś do zwiedzenia,a może tam pozwolą ci połażić jakieś piwko dla nich i pewnie by się udało

Tylko uważajcie na pedałów bo tam łapią i ,,,,,,,?

na bonie jest w krzakach taaaki dziwny dom ;/ niby nie do końca zbudowany ale chyba nic się dookoła nie dzieje. w każdym razie nie polecam, było strasznie :P
a co do większych obiektów to bawełna, tylko uważaj żeby do ścieków nie wpaść bo tam studzienki pokradli ;/ fajnie się przejść między tym co zostało... a swoją drogą znalazłam tam kiedyś pięć doniczek z marychą!! :)

a ten dom koło Cztery pory roku, co okna pomurowali :). Albo te budynki koło ambroziaka, opuszczone.

---------------------------------------------

Koło Ambroziaka pozamykane chyba wszystko, tylko jakieś chlewy otwarte. Na Senatorskiej fajny opuszczony dom. Wejść też się da.

Do mnie do piwnicy możesz wejść pozwiedzać, jest to w zasadzie opuszczone miejsce, bo nie bylem tam latami.Kto wie, być moze w tej chwili zamieszkałe przez duchy.

budynek z czerwonej cegły na ul. Giełczyńskiej tam kiedyś był hotel, potem szkoła zawodowa i jakiś sklep z dywanami.za tym budynkiem był w latach 90 fajny sklep z butami i tam też jak się nie mylę jest jakiś budynek "ruinka"

ten czerwony budynek na giełczyńskiej ogołocony nawet z kabli prądowych w środku jest,kolega tam był to mówił

w starym budynku drzewnej jest ciekawy strych, tylko tam OKE się wprowadza, to może zlikwidowali :). Wejście od podwórka, gdy wchodzimy na drugie piętro (były kraty, aby uczniowie nie chodzili), dalej były drewniane schody bez barierek i stary strych, tam jakieś meble, tapczan :). I podłoga taka zakurzona z starych desek, jak w filmie :).

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody , fasady.
tel. 605660801
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org