Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz Polska - Kolumbia |
Poprostu wspaniały mecz.Ale co tam piękny gol bramkarza...hahaha(jeszcze zbijam boki ze śmiechu)Gratulacje dla najlepszego trenera Pana Pawła Janasa!!!(wspaniale dobrana kadra)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz Polska - Kolumbia |
Innej kadry po prostu nie ma, tak jak nie ma pieniędzy na II ligowy ŁKS. Mam zmiennika na pozycji bramkarza ŁKS. Nazywa się Kuszczak. A bramka przez niego puszczona wejdzie do historii futbolu. Światowego futbolu. Już dziś wieczorem będzie słynny na cały świat. A Polska po poziomie dzisiejszego spotkania nawet nie wyjdzie z grupy. Tak zresztą, jak ŁKS nigdy nie zagra w II lidze - niestety ! ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Poprostu wielka hańba dla wszystkich Polaków ;/;/ Obcokrajowcy pewnie boki zrywają... Z takim zespołem na mundial ?? Chyba z trybun!! Jak bym nie znał tego zespołu to zapytałbym jakim cudem oni wogóle wyszli z grupy... WSTYD!!!
|
|
bozie zal dupe sciska :(
|
|
Poco oni jadą na mistrzostwa pokazac jakiego mają klasowego BRAMKAŻA BAHAHA Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
Nienajlepsze zachowanie polskich kibicó, w taki sposób to oni piłkarzy na uchu napewno nie podniesli.Szkoda Tomka Kuszczaka bo to naprawdę dobry bramkarz no miał pecha ale tez niejest bez winy, ale ogólnie bardzo utalentowany młody zawodnik, szkoda tez Grześka Rasiaka on również jest dobrym napastnikiem i kibice troche za bardzo na niego usiedli on jescze pokarze na co go stac ale napewno przy takiej postawie kibicó niełatwo mu było grac ( o przejecie to gwizdy:( ) Niepotrzebne moim zdaniem powołanie Brożka - powinien jechac Saganowski. Swietne kilka minut Jelenia pare dobrych akcju na skrzydle no i ten gol...:] mysle ze jego pozycja w reprezentacji to własnie prawa pomoc a w Napadzie powinien na MŚ zagrac Żurawski z Rasiakiem lib Smolarkiem. Do Mieczkoś997:Oglądałes przedmeczowe studio w TVP2 tam Antoni Piechniczek mówił ze w ostatnim pzygotowawczym meczu za jego wodza przed MŚ tez była przegrana i to bardziej dotkliwa bo 3:0 i to z 2ligową Polonia Btom ! A sam wiez co osiągneli na MŚ a jak nie to ci przypomne 3 miejsce ;] I TO BY BYŁO NA TYLE ! Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Najbardziej szkoda mi Kuszczaka. Keidyś bronił naprawdę dobrze. Teraz będzie mu neizwykle cięzko podnieść się po takim "wyczynie". Z drugiej strony to my powinniśmy nauczyć się strzelać takie bramki bo na inne nas nie stać.
|
|
Dziękujemy Janasowi
|
|
Nie oglądalem tego meczu, bo nie mogłem. Lecz jeżeli gral rasiak to wiadoma jest sprawa że polska nie zdobyła gola bo rasiak to drewno(i to na dodatek jedno z gorszych gatunkow:]). Janas zrobil kilka bledow. Na początku bylo to że nie wziął na mundial frankowskiego. Taktyka jaką przyjał na mecze wygląda tak " dostaniesz pilke to kop do przodu". Takim sposobem wedlug mnie to my nic nie zdzialamy na tym mundialu. Wkurza mnie jescze jedna rzecz tak samo bylo przed mundialem w 2002 roku kiedy wspaniale graliśmy w eliminacjach a na mistrzostwach daliśmy klapę. Jednym z winowajcow są media. Naglaśniają jak nasi pilkarze trenują że któremus coś nie wychodzi. Wiem to ich praca, ale jak pilkarze mają dobrze grać jeżeli ciagle są krytykowani. No jak???
|
|
Pierwsza bramka nie byla wina Boruca , ale druga ... no coz... Grzesiu R. tez barwo ładnie grał!!! Z jego zalentem, techniką i atomowym strzłem to tylko do Barcelony!!! Pozdrawiam.
|
|
Żal dupę ściska po tym co pokazali na Śląskim kibice. To nie byli polscy kibice, to była piąta kolumna wysłana przez Niemców, aby rozbić psychicznie nasz zespół przed Mundialem i im to się udało. Po co te okrzyki „Jurek Dudek” i „gdzie jest Franek łowca bramek”? Podważały tylko autorytet selekcjonera u zawodników i zniechęcały do gry. Przecież i tak te okrzyki nie spowodują powołania ich na mistrzostwa! Gwizdy, gdy nasi piłkarze byli przy piłce i śpiewy „jeszcze jeden” gdy Kolumbia nacierała na naszą bramkę odebrały ochotę do gry naszym piłkarzom i naprawdę, zniszczyły ich psychicznie. Fakt, nasi zawodnicy grali słabo, ale wydaje mi się, że jest to wynik ciężkiego zgrupowania w Szwajcarii, które miało zaprocentować za 10 dni. Teraz, aby zaprocentowało potrzebny jest dobry psycholog. Kibice powinni być ze swoją drużyną na dobre i złe, a nie wieszać na niej psy. Ja ocenię Janasa i jego wybrańców dopiero po Mistrzostwach i wszystkim wam to radzę! P.S. Mam nadzieję, że ta stracona bramka wyjdzie tylko Kszczakowi w przyszłości na dobre, a strzelona przez Jelenia zagwarantuje mu grę w pierwszym składzie lub jako jokerowi. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Górski sie w grobie przewraca!!!
|
|
HAŃBA to zachowanie kibiców !!!! Po co oni wogóle poszli na ten mecz ? Fakt grali Nasi strasznie, ale kibice są od tego aby wspierać drużynę a nie zachowywać się jak zgraja debili WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD !!!! KUSZCZAK NIE DAJ SIĘ !!!!!! :)
|
|
Rafałek:Wtedy było 3 miejsce ale powiedz szczerze czy teraz równiez wierzysz że bedzie 3 !!?? <lol2>
|
|
Kibice małej wiary! Może niektórzy za Was nie pamiętają, (bo jeszcze z jajka na jajko skakali) kadrę św. pamięci nieodżałowanego trenera Kazimierza Górskiego przed wyjazdem na mistrzostwa świata do Niemiec w 1974 roku. Rozegrali mecz sparingowy przed samym wyjazdem z Polonią Bytom przegrywając 1:0 i głosy takich kibiców jak Wy: Polonię na mistrzostwa wysłać, trenera zmienić, szmaciarze. Co potem okazało się, na rękach nosili piłkarzy i trenera. Trener nie może odkryć wszystkich kart przed rywalami, myślicie, że nie było od nich "szpiegów" i nie filmowali meczu. Co by było, gdyby trener dokrył swoją taktykę grając na 100%? Jestem dobrej myśli i liczę, że nie zawiodą Nas. Pozdrowienia
|
|
Łewap....od Górskiego...Z szacunkiem do ciebie.... ale trzeba okazać szacunek zmarłemu!!
|
|
Mówie szczeze Wierze !! Pod względem kibicówskim bedzie ostatnie i tego tez jestem pewien jak na dzien dzisiejzy! Bo nasi "Wspaniali" kibice zamiast wspierac zawodników na duchu to Odpierniczali głupoty po takiej "wrazwie" na trybunach kazdemu by nerwy pusciły. I do cholery dajcie spokoj rasiakowi jesli niepodoba wam sie jego gra to zostawce to bez komentarza. A Frankowskiego bardzo dobrze ze niepowołał, on niestrzelił przez ostatnie pol roku ani jednej bramki i ostatnio z Wyspami Owczymi tez setki niewykorzystał.Ale kibice na dzisiejszym meczu byli "wspaniali" Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Aż strach pomyśleć co by było gdyby bramkarz Kolumbii gał w ataku na 2 bramkach na pewno by się nie skończyło ahahahahahaa o lol Dziękujemy Janasowi
|
|
Janasowi to podziękujecie po MŚ. Wtedy skłądac pretensje. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Rafalek chcesz się założyć o kilka browców że nawet z grupy nie wyjdziemy???
|
|
A jak wyjdziemy? i to jescze na 1 miejscu ! Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Polska - Ekwador 2:0 Polska - Kostaryka 3:1 Polska - Niemcy 0:0 :] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
To chyba cud, ale muszę zgodzić się z Panem i władcą. Ponieważ nie wierzę w cuda, to wyjaśnienie jest proste - temat nie jest o polityce tylko o reprezentacji. Trzeba wierzyć i wspierać do końca. Na ŁKS-e jak coś się przydarzy przykrego, to jest "ŁKS nic się nie stało". To samo powinno dotyczyć reprezentacji. Oceny po Mundialu.
|
|
szkoda Kuszczaka chlopak bly dobry a teraz ta bramka bedzie mu sie snila w najgorszych koszmarach... mamy 2 niepewnych bramkarzy, a 3 to nie wiem co w ogole w kadrze robi (fabianski), w takiej chwili wlasnie potrzebny jest Dudek... gry Grzesia R. nie bede komentowal.... widac ze Jopowi brakuje szybkosci (gdzie jest Kłos) niezle zaprezentowal sie Jelen Takze ogolne wielkie gratulacje dla Janasa za kadre na mundial. kibicec na stadionie pokazali co o nim mysla i o calej grze reprezentacji... miejmy nadzieje ze zle dobrego poczatki ale w tej sytuacji trudno jest mi byc optymista
|
|
Włąsnie co do rasiaka to niekomentuj bo zesie sie go usrali... wcale dobry piłkarz a jesli wam niepasuje to poprostu wasz problem. ale niemusicie go obrazac go na publicznych forach typu Onet, itp. :] niemowie akurat o was tylko konkretnie o kibicach. Jelen zagrał dobre 20 min. :] A Dudek no moze i powinien jechac ale juz trudno co sie stało to sie nieodtsanie. Franek NIE. Powtarzam POŁ Roku bez GOLA> Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
racjonalista ja niby jestem optymisto ale z to załogo to naprawdę wiele nie zawojują tego jestem pewien. Możecie mieć nadzieje i wiarę, tego wam nie bronie eheh no ale spójrzmy prawdzie w oczy z czym do ludzi ;] Rafalek to jak o 4-6 piwek??? na tyle na pewno stać mnie ;]
|
|
Pesymiści piłkarscy i kibice z Bożej Łaski, trener św.p.Kazimierz Górski w trumnie przewraca się słysząc Wasze biadolenia, bo Sam na własnej skórze odczuł krytykę takich znawców piłki nożnej. Poczekajcie z krytyką po mistrzostwach. Pozdrowienia
|
|
Ok Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Od Kazimierza Górskiego to morze sie odczepmy. Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
Normalnie piękna gra...czekam na Chorwacje...zobaczymy czy poprawią się nasi husarzy:D A gol Martineza był PRZEPIĘKNY!!! Szkoda Kuszczaka ale...:/
|
|
smiech na sali.. I oni chca jechac na mundial .. haaa chyba meczz telebimow ogladac.. ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Niektóre wypowiedzi naszych piłkarzy po tym meczu: Jacek Bąk: Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie. Ireneusz Jeleń: Szkoda też, że publiczność nam nie pomagała. Mam nadzieję, że kibice wybaczą nam tą wpadkę i będą z nami na dobre i na złe. Mirosław Szymkowiak: Publiczność ma prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka. Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Michał Żewłakow: My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu. Po tej porażce zostaniemy pewnie sami. Jesteśmy z Wami, Polacy jesteśmy z Wami… ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
będzie lux. trzy mecze w TV i ruletka komu dalej kibicujemy. można jeszcze coś ugrać na zakładach pod warunkiem, że będziemy stawiali na innych.
|
|
to co zrobil kuszczak to swoja droga a rasialdo nie wykorzystal 100% sytuacji dewniak je*** ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
haahha....zjebana ta nasza kadra:):)....dziekujemy janasowi:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Macie takie kalumnie rzucać na Janasa i jego kadrę na mundial, to lepiej zamilknijcie, poczekajcie na wyniki. Kibic powinien być na dobre i na złe. Jak wygrywają to kochani chłopcy, jak raz noga się podwinie, to zostają wdeptani w błoto. Wypisz, wymaluj, jak przed wyjazdem na Mundial 1974. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Pozdrowienia
|
|
chlopakom nie poszlo.. fakt... miejmy nadzieje ze robia podpuche dla niemcow... kibace dali ciala na calego...wstyd i hanba... ale ten kto koszulki projektowal, a zwlaszcza napisy z nazwiskami to dopiero dal ciala... ja nie wiem moze jestem niedoiformowany, moze jakeis wymogi fifa... ale dlaczego zamiast żurawski jest zurawski albo zamiast bąk jest bak? co to ma byc? to tak jakby zamiast zidane bylo zidan alba zamiast ronaldhino bylo ronaldhin...
|
|
|
co by nie mowić wczorajszy mecz przejdzie do historii futbolu ;)) jesli chodzi o drużynę, to mieli prawo kiepsko grać po zgrupowaniu . Błędu Kuszczaka jednak nic nie usprawiedliwia pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |