Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podzielnik |
witam.czy ktos moglby mi podac jak odczytac biezace zuzycie ciepla na podzielniku ciepla w ŁSM ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podzielnik |
1.Schylić się nad podzielnikiem. 2.Spojrzeć na podzielnik. 3.Przeczytać bieżące zużycie ciepła na podzielniku.
|
|
:-) albo wręcz przeciwnie się wyprostować lub stanąć na przednie paluszki u jednej i drugiej nóżki. a tak serio ELop kiedy się ostatnio schylałeś/aś ???
|
|
Kilka godzin temu, buty się same nie założą.
|
|
bo teraz trzeba jeszcze coś popstrykać i jest kilka cyferek, kilka różnych cyferek, które mrugają do patrzącego schylonego lub wyprostowanego czytającego je człowieka. stąd podejrzewam to pytanie, które wbrew temu co Ci się wydawało, nie jest pytaniem tłumoka na co wskazuje Twoja odpowiedź :-)
|
|
kiedy ostatnio zakładałeś/aś buty przed podzielnikiem
|
|
Nadal nasuwa mi się myśl, że twoja odpowiedź miała być inna niż kilka róznych cyferek, które mrugają do patrzącego schylonego (...) U mnie się nic nie pstryka.
|
|
Należy wcisnąć mały czarny przycisk znajdujący się mniej więcej na środku podzielnika. Bieżące zużycie to wartość pokazywana po odczycie temperatury. Tak mi się wydaje, bo nic innego nie pasuje :)
|
|
dziekuje Rondo tylko jeddna rozsadna odpowiedz.
|
|
A co ja mam zrobić jak u mnie tych guzików jest 4 i wszystkie białe ?
|
|
Musisz je umyć, a staną się czarne.
|
|
|
Dzięki Vlad , już wiem wszystko :)
|
|
nie ma za co ... :)
|
|
maruda prawdopodobnie stoisz nie przez podzielnikiem ale przed domofonem kieruje się pod parapet
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |