czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yam Caffe

Coraz bardziej zawodzę się na tym"klubie".. Kiedyś można było tam iść ze znajomymi, wypić potańczyć i dobrze się pobawić, a teraz eh brak słów..
No np wczoraj miała być taka SUPER ANDRZEJKOWA IMPREZA (https://www.facebook.com/events/373602919453138/ ), podczas której miało być mnóstwo atrakcji i większość osób idąc tam myślało, że atrakcje te będą, choć niektóre i jak w Programie imprezy czytamy miało być:
2. Na wejściu w szklanej kuli dla każdego do wylosowania Andrzejkowa wróżba!! Losujcie rozsądnie, co wróżba powie, taka będzie przyszłość. <- NIE KAŻDY MÓGŁ LOSOWAĆ
3. Fluo Opaski DLA WSZYSTKICH !!! to już stały element naszych piątkowych imprez. <- STAŁY ELEMENT :/ Śmieszne, NIE KAŻDY DOSTAŁ TĘ OPASKĘ..
4. Doszliśmy do wniosku że skoro klub posiada antresolę i jest bardzo wysoki potrzebujemy mocniejszej wytwornicy dymu! Tym razem zadymimy cały parkiet!! <- DYM BYŁ TAKI JAK ZAWSZE, CZYLI ŻADEN
5. O 24:00 polecą balony z kuponami na piwo i shoty w środku!! <- NIC TAKIEGO ANI O 24:00, ANI WGL NIE MIAŁO MIEJSCA
6. Konfetti!! Konfetti!! Konfetti!! <- TEGO TEŻ NIE BYŁO
Co więcej :
"Nasze firmowe DRINKI dla kobiet od 21 do wyczerpania zapasów*" <- Impreza zaczęła się o 21, a o 22 już wyczerpały im się zapasy i potem trzeba było płacić hm dobrze tu idzie o to by klub nie był stratny, ale można np inaczej to rozwiązać i zrobić tak, że każda Pani która kliknęła "Wezmę udział" w tym wydarzeniu miała by tego jednego drinka gratis, a nie drinki były dla znajomych koleżanek barmanek, a reszta pań usłyszała "darmowe drinki się skończyły" ..
Ostatnio na imprezie Halloween (https://www.facebook.com/events/540691006017144/) też miało być :
"PROMO NA BARZE: 2 shoty w cenie jednego do 23:00", tylko jakoś o 22:45 barman - Robert już powiedział że ta promocja się skończyła i trzeba płacić za wszystkie shoty normalnie.
No ludzie śmiech na sali, już o miejscu do tańczenia gdzie się niektóre dziewczyny rozpychają tak jak by z chlewa wyszły nie będę wspominać.
dziękuję za uwagę, liczę że ktoś z góry z Yamy to przeczyta i weźmie do siebie i może ogarnie ten burdel na kółkach (gdzie niby od 18 lat jest wstęp, ale jak panu który wpuszcza wpadnie jakaś młoda łania w oko z prawie gołym tyłkiem to co tam że bez dowodu niech wchodzi..), żenada.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yam Caffe

Na wejściu w szklanej kuli dla każdego do wylosowania Andrzejkowa wróżba!! Losujcie rozsądnie, co wróżba powie, taka będzie przyszłość. <- NIE KAŻDY MÓGŁ LOSOWAĆ
Niezłe, niezłe... Osobiście nie odwiedzam takich miejsc z wielu powodów (m.in. z takich, które wymieniłeś) ale mieć "pretensje" za to, że nie każdy mógł poznać swoją przyszłość, no naprawdę HIT :D

A trzeba bylo zabrac ze soba dowod lub przynajmniej isc z golym tylkiem to moze by cie wpuscili a tak musisz wylac smutki na forum.
No i nie poznalas swojej przyszlosci TRAGEDIA!!! :-D:-D:-D

Duża część uwag konstruktywna, ale ta o szklanej kuli z wróżbami rzeczywiście nadaje się na portal satyryczny ;).

A trzeba bylo wziąśc z sobą butelkę, niemusiała byś się żalić że darmowej gorzałki dla Ciebie zabrakło i trza było o suchej gębie siedzieć :)

Jak to mówią :

Kto z sobą nosi o darmowe nie prosi :):)

Jednym słowem nic nie jadłam nic nie piłam a jeszcze w metrykę zajrzeli bo stara i dlatego żadnej przyszłości w szklanej kuli nie było :))))

Ryba psuje się od głowy.
więc nie licz na to , ze szefostwo cos zmieni :)
Kiedyś jak był jeszcze jeden wspólnik, to trzymał fason(tylko, ta jego żona to okropność). Myślę, że to on stworzył atmosferę tego miejsca. Dalej to tylko siła rozpędu i brak alternatywy, spęd za spędem. Nie pierwszy to negatywny głos, może ludzie chcą być tak traktowani i jak komuś pasuje, niech chodzi. Miłej zabawy pozostaje życzyć ;)

Kiedyś przechodziłem obok płota, a na nim wypisane było ****. Pomyślałem sobie: o jak fajnie, klepnę sobie , cholera cały wieczór wyciągałem drzazgi z dłoni
Od tamtej pory w "pisane" nie wierzę ;)

Uwaga!!! nabity :)))))

Wykropkowane: Doopa :)

Nie chodzi pewnie ani o wódkę darmową, ani o te głupie wróżby a o to że jak coś się ogłasza na plakatach czy gdzie tam to było to powinno się trzymać planu, obojętnie czy mówimy o głupiej imprezie andrzejkowej czy jeszcze głupszej mega promocji na mleko w stokrocie co go regały nie widziały na oczy, co mnie swojego czasu poirytowało dość mocno:)

Ponoć ma się otworzyć na nowo Amnezja to może tam jako, że nowy lokal będą lepsze promocje bo jak dla mnie darmowy drink i wejście plus jakieś gadżety to zdecydowanie za mało. Liczę na wszystko za darmo.

Lala za darmo to możesz wiesz na co liczyć :) Tylko się dobrze wypnij.

lubię_żelki
słusznie prawisz.

Tylko w przypadku mleka , to jest jakaś firma X i jakiś zarząd, dział marketingu i reklamy i cos tam jeszcze. Jest na kogo winę zwalić i ten ktoś tak naprawdę jest anonimowy. W tym przypadku, to jest ktoś znany z nazwiska, kojarzony i powinno bardziej zależeć na swoim wizerunku. No chyba , ze to ostatnie zipnięcia i tonący brzytwy się chwyta. Tak to jeszcze mógłbym zrozumieć strzał w stopę.

ja tam na aż takie luksusy nie liczę, rozumiem, że za twoich czsów można było liczyć i na takie gimnastyczne promocje. Dla mnie wystarczy, że wszystko za darmo bez jakiegokolwiek wkładu własnego.

Eeeeeee lala , to ty jakiś pasożyt jesteś.
Nic od siebie, tylko do siebie.
Hmmmmm
zaraz, zaraz, w sumie to może do siebie nie jest takie złe, w zasadzie mogę przymknąć na to oczy, tylko się cholera wypnij ;)

Nagroda murowana, nie to co w Yam Caffowych promocjach.

to po co tam łazić, myślałaś że się nachlasz za darmo ?

Jo pod Jamo był i zino pił, Dziouchy podrywał na Biemwu i dupcył w samochodzie. Ino jeno laske czasła bo za jeno tyskacza nie puka sie.
Ło i andżejki lux zabawa. ino w jamce takie bipki so i dziochy pierwyj sort.
Tylo bipkie psuło wieśniacctwo pod jamką co sie cepioli jak ja z dziochami na parking szedl.

Ras to musiol po sikirke siagnac jak sie cepneli gdy wyjmowol piffko z bagaznika dla jednej takiej. Zajebac mi piffwo zlodziejuchy chcieli.

Ale jo przegonil ych i zrobil pozadek.
Jo sie tera widze w jamce na bramce z sikirko

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

Wszyscy płyttcy i denni. Nie chodzi o żadne nachlanie się za dramo, czy o jakieś głupie wróżby. Chodzi o sam fakt, że jak się coś pisze coś reklamuje, mówi że coś będzie to dlaczego się z tego nie wywiązują właściciele klubu? O to cały ambaras. Ale widzę że na tym forum są sami niewyżyci samce, którzy jedynym klubem w jakim byli jest Milano, gdzie właśnie znajdują chętne do wypięcia itd. (...) brak słów !

Czemu tak jest? Bo własciciel wie ze tak czy tak do niego przyjdziecie,bo wieeelkich alternatyw tu nie ma :) A Ty sobie teraz tu pobeczysz,ponarzekasz a za miesiac i tak uderzysz do yamki :D

Byłem na imprezie andrzejkowej w yam i te atrakcje,o których piszesz były.Na wejściu stał klient, który rozdawał opaski, a właściwie je trzymał i można było je sobie wziąć,wróżby też były,ale nie losowałem,bo nie chcę znać swojej przyszłości;-).Balony też były,a wnich kupony na darmowe piwo(wiem,bo koleżanka odebrała darmowego browara w barze).Dym był,jak dla mnie to wiocha i mogłoby go nie być,ale poza tym impreza była ok.

nie wiecie co za damo opaski ani piwa nie dali

to jest k... skandal

---------------------------------------------

Witam, abstrahując od tego że wszystkim impreza się bardzo podobała to chcemy ustosunkować się jakoś do tego co piszesz.
1. Było 250 opasek więc większość osób je dostała. Nie spodziewaliśmy się tak dużej liczby gości. Uzbroimy się na następne imprezy w większą ich ilość tak żeby podobne uwagi nie mogły mieć miejsca.
2. Dymiarka była i to o mocy 1.5 KW tak więc nie wiemy skąd taki zarzut.
3. Co do darmowych drinków, możesz być pewna że tak jak na każdej poprzedniej imprezie było ich całe mnóstwo a przemiał kobiet przy barze spowodował że skończył się stosunkowo szybko. ( Był pełen klub )
4. Twoja uwaga odnośnie sobotniej imprezy jakoby barman Robert powiedział...
W Yam Caffe nie pracuję żaden Robert. ;)
5. Parkiet to takie miejsce gdzie powinno być tłoczno taka jest idea tego typu miejsca. :)
6. Wchodziły '' młode łanie '', klubowa ochrona selekcjonuje gości pod względem ich wieku, tj. KAŻDEMU sprawdzane są dowody tożsamości i nie ma możliwości aby niepełnoletnie osoby weszły do środka.
7. Brak Konfetti to jedyny fakt który tutaj napisałaś i był on spowodowany tym że zwyczajnie zapomnieliśmy ich wziąć. Nie przeoczymy już tego i na następnej imprezie będzie go z nawiązką.

Z naszej strony chcemy dodać tylko tyle że zapraszamy na kolejną imprezę i chcemy Cie zaprosić na drinka, niepotrzebne są tylko Twoje nerwy ponieważ jesteś osamotniona w przekonaniu co do tego iż klub nie jest miejscem o ugruntowanej renomie, jest to najlepszy klub w Łomży i dlatego istnieje tyle lat. Jesteśmy zewnętrznymi organizatorami i chcemy abyś przyszła 27 grudnia na naszą imprezę i przekonała się że wszystko jest w najlepszym porządku.

We Need to Talk about Friday!

Pozdrawiamy.

hehe

bo to co tam się dzieje to Masakra

Sorry ale nie moglem wytrzymać:
" Parkiet to takie miejsce gdzie powinno być tłoczno taka jest idea tego typu miejsca. :)"
hhahaha, ale nie na 20 osób:)
"KAŻDEMU sprawdzane są dowody tożsamości i nie ma możliwości aby niepełnoletnie osoby weszły do środka."
jeszcze większe HAHAHA

A "napisałem" to tylko obiektywnie, nie zamierzam wiecej odpowiadać, po prostu troche "śmieszne" :)

27 grudnia? Czyli w ten weekend( czw-sob) nie ma żadnej imprezy?

Mictlan
poczytaj bez spinki, myślę, że mocno przesadzasz z ocenami forumowiczów.
Jeżeli nie przesadzasz i taki masz ogląd sytuacji (jak tego tematu), to do Milano cię nawet nie powinni wpuszczać.

to nie ludzie to bydlaki
jak cała łomża

straszne

Super, świetnie dziękuję za odpowiedź kogoś z Yamy, tylko rzeczywiście jak zauważył #ByleJaki parkiet, mimo wszystko na taką liczę osób jaka przychodzi w czwartki czy soboty, bądź imprezy tematyczne organizowane w piątki jest stanowczo za mało, ale to nie jest kwestia do rozwiązania ot tak, zrozumiałe. No aa co to tego że ochroniarze sprawdzają WSZYSTKIM dowody, to się grubo mylicie, bo wchodzą dziewczyny które mają 16/17 a wyglądają na 23 i to jest fakt autentyczny.

i nie napisałem że więcej nie przyjdę już do Yamy tylko że nie podobają mi się akcje typu robimy coś a czegoś nie ma.

(A co do Mialno - Nigdy nie byłem na Milano i nie zamierzam być.)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org