czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
200 długu ŁKS

Jakim cudem tyle długu.A Wisła ile jeszcze winna jest za Rafała

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 200 długu ŁKS

Ale powiedzieli że długi mozliwe są do spłacenia

Dwa tygodnie temu było jeszcze 50 tys., dziś jest 200 tys., to ile będzie za następne dwa tygodnie? 1 mln zł? Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi! Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

A niby tak dobrze się działo w klubie.Śmiechu warte .Przez takie coś (dług)można teraz stracić potecjalnych nowych sponsorów.Niewiem tylko jednego Browar zwiększył nakład finansowy na zespół jakaś kasa za Rafała też była a tu tyle w plecy.

Jak podano o 50 tys. długu na ZUS , to już wiadomo było , że klub ma całkowity dług parę razy większy. Płatności ZUS zawsze są priorytetowe. Są dwa wyjścia: 1) Zrezygnować z gry w II lidze 2) Grać swoimi zawodnikami , z wiadomym skutkiem. W Łomży nie znajdziecie poważnego sponsora poza Browarem , a to za mało. Nikt ze zdrową głową nie wyłoży dużej kasy , bo ta pójdzie na długi i dalej będzie kicha. Nie mamy stadionu i nie dość , że nie będzie wpływu z biletów , to zapłacimy za wynajęcie stadionu. Biednemu zawsze wiatr w oczy. Myślę , że taka jest prawda.

TO WSZYSTKO BYłO DO TEJ PORY ZA PIęKNE!!!!!!!!!!!!!

tak wogóle to dlaczego wisła nie chce oddać kasy? nie mają? czy nie chcą dać?

Floorek , jeżeli zostały jakieś pieniądze w Wiśle , to myślę , że nieduże.

Cieszylismy sie z awansu do 2 ligi a teraz musimy płakac bo nie mamy za co w niej grac... he bez komentarza...

przykre.....

200 tys.. No nieźle , coś czuje że miasto jako władza naczelna się temu z bliska przyjży ( finansom oraz wydatkiom )

Za Boguskiego wisła chyba jest jescze winna około 100 tys. + kasa wieksza napewno od browaru,podobno na ostatnim meczu mają byc sprzedawane jakies specjalne bilety dla tych co chcą wspomóc klub za 50,100zł ale tego niejestem pewnien bo kumpel mi tak powiedział,napewno jescze jacys sponsorzy sie znajdą. Jakos sobie poradzimy;]

Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"

<b>pan i władca:</b> tak czytam i czytam i z wpisu na wpis jesteś coraz bardziej śmieszny.

"Ktoś powinien ostro wziąć się do roboty, a nie szukać jelenia, który za niego wszystko zrobi!"

ty głupi jesteś czy jak? ale okej.. może po kolei:

zarząd ŁKSu działa społecznie (!). każdy kto ma czas, chęci i pomysł na zarządzanie klubem może do niego wejsć (tak mi się przynajmniej wydaje, a wydaje mi się raczej dobrze w przeciwieństwie do ciebie "panie i władco"). zresztą sama nazwa klubu o tym mówi: Łomżyński(!) Klu...
więc baranie zabieraj dupe sprzed monitora i działaj społecznie na korzysć ŁKSu!

"Taki dług nie pojawił się z dnia na dzień tylko musiał narastać przez dłuższy czas. Oby działacze nie spier… wywalczonego przez piłkarzy awansu!"

widzisz jaki ty jesteś tępy. tak sie zastanów kto tych piłkarzy i trenerów zatrudnił? sami przyszli grać? kto zabiegał o sponsorów? kto organizował mecze? kto zajmował się reklamą LKSu? kto zabiegał o nowy stadion? kto w końcu jest tak ambitny, żeby walczyć bez pomocy miasta o II ligę? chyba jednak debilu zarząd, co? jak myslisz?

-------

myslę że będzie jednak dobrze. klub obiecał że przy pomocy sponsorów i łomżyńskich przedsiębiorców postara się zlikwidować obecny dług do środy, ażeby móc w spokoju świętować awans. i ja mam nadzieje, że tak będzie

pozdrawiam prawdziwych kibiców ŁKS

Rafałek , czy to jest wiadomość z wczorajszego spotkania w klubie , czy tak sam sobie konfabulujesz?

To ze kasa za boguskiego + wieksza kasa od sponsorów to nietrzeba ani usłyszec w klubie ani kombinowac poprostu wiadomo a z biletami z klubu nawet pisze na www.4lomza.pl ;]

Orzech: Do Środy?? to dobrzy są oni te piniąse* z palca wyssają;] ale bardz mnie to cieszy;';]

200 klocków to nieżle rośnie jak w banku???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Trzeba isc za ciosem, a nie plakac...bierzesz 50 pln kupujesz cegielke i masz satysfakcje, ze pomogles i nadzieje na lepsze jutro klubu. Mozemy grac i sezon w 2 lidze, ale w hitorii bedzie to odnotowane. Na wstepna faze remontu miasto ma pieniadze i jak tym razem nic nie zepsuje delikatnie mowiac, to warunkowe dopuszczenie bedzie. Majac w pamieci dawne dzieje lomzynscy kibice nigdy nie zostawili klubu w potrzebie, jak dzis pamietam zbiorki kasiorki dla najlepszego pilkarza meczu. Badzmy dobrej mysli narazie...

Chciałbym podziekować naszym sponsorom i sympatykom ŁKS-u . Środowe spotkanie pokazało , że zawsze można na nich liczyć ... Wpłacane są poważne kwoty i dług zaczął maleć ...
Czekamy na inne osoby i instytucje. ( 86) 216-46-36

Nasi kibice będą mogli kupić historyczną cegiełkę-bilet na ostatnie spotkanie w środę 31 maja 2006 roku o godz. 17.00 . W cenie tego droższego biletu 50 zł i 100 zł możliowść wylosowania bezpłatnego wyjazdu / 7 dni / dla dwóch osób na CYpr , no a po spotkaniu ligowym Wielka Gala wręczenia Pucharu Mistrzów III ligi , warto zaprosić całą Łomżę ... i być w tym historycznym dniu na stadionie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org