czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stancja Pilne

Witam :) potrzebuje stancji najlepiej mieszkanie umeblowane , nie wiecej niz 800pln

prosze o kontakt 514074072

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stancja Pilne

dla ilu osób?

podaje namiar 694600349

15234

dla jednej osoby, jestem sam

pracujący czy uczący się,na jaki okres?

http://tablica.pl/nieruchomosci/stancje-pokoje/lomza/ - może będzie taniej...

który rejon Łomży cię interesuje

akapulko12

A rozmiar buta?

akapulko12 pracujący czy uczący się,na jaki okres?

Nie powinno cię to obchodzić, czlowiek chce wynająć, płaci i wymaga.Smieszą mnie ci ludzie chcą komuś wynająć pokoj/kawalerke i stawiają 100 wymogów.
Albo uczen student, albo pracujący.Dla małżenstwa, lub nie dotyczy małżenstw. Z dziecmi lub bez.Niepalącego, to też jest dobre, bo są ludzie którzy nie palą w mieszkaniu, najlepiej też wymagać 1000zl kaucji, za mieszkanie z rozwalającym się starym łózkiem, stołem i telewizorem z prl.
Ogarnijcię się trochę

pomyśl zanim coś głupiego napiszesz!

przy 800 pln normalka - kaucja TRZY RAZY! ( widać taka jest wartość lokum,za mieszkanie z rozwalającym się starym łózkiem, stołem i telewizorem z prl.- nikt by tyle nie żądał )

widać , że nigdy nikomu nic nie wynajmowałeś, najemcy łatwo jest wejść i zostawić długi: prąd, gaz i inne media + ewentualna dewastacja) a i czasem trudno się go z dnia na dzień pozbyć jak nie płaci - te pytania są jak najbardziej zrozumiałe dla drugiej strony, KAUCJA to zabezpieczenie ewentualnych roszczeń ,

nie musisz wynajmować tego ,

jak chcesz TO PŁAĆ i póżniej wymagaj

a żeby chronić interesy najemcy jak i najmującego, to przeważnie w umowie jest trzymiesięczny termin wypowiedzenia i gdyby najemca zerwał umowę z własnej woli , to są te trzy kaucje jako zabezpieczenie, żeby póżniej nie szukać wiatru w polu

Re: Kamienica na Wiejskiej
Autor: ELop (---.opera-mini.net)
Data: 21-11-13 17:09

Nie musze sie wyprowadzać , bo mieszkam w większym mieście.

Re: Kamienica na Wiejskiej
Autor: ELop (---.opera-mini.net)
Data: 21-11-13 17:10

Wasza sprawa, że nawet za stancje płacicie więcej niż w wiekszych miastach.O czym dyskusja.Pracy i pieniędzy nie macie , ale jednak wam odpowiada.
..................................

to po co się Tu wypowiadasz?

Elop to ty sie ogarnij jako pierwszy!!!!

Jeśli masz mieszkanie z rozwalającym się starym łózkiem, stołem i telewizorem z prl to pewnie że nie masz o co sie martwić .... jeśli w ogóle takie masz....he

Bardzo ważne jest kto będzie mieszkał,ile osób i na jaki okres.

trzymiesięczny okres wypowiedzenia to jak dla mnie trochę długo...

Przede wszystkim dzieci ... kaucja nie zawsze jest wymagana. I ja omijalem mieszkania z kaucją, smieszne jest placic 1000zl i 1000zl kaucji. To zarobek na was, bo i tak kaucji nie dostaniecie spowrotem ! Po drugie, nie mozna zdemolowac golych ścian i starego regału, chyba wiecie jak wyglądają dzisiejsze kawalerki pod wynajem ! Po trzecie, wynajmujesz studentom? nie dziw się, że mieszkanie potem wygląda inaczej ! Ja bym preferował pary i małżenstwa. Kaucja nie ma nic do zerwania umowy. Umowa z 1misięcznym wypowiedzeniem to norma, jeżeli właciciel jest w porządku. Kaucja nie jest zabezpieczeniem, tylko umowa najmu, i dowody wpłaty, reszta sąd. Znam oszukane osoby które wplacily kaucje, więc radze się nie nabierać, własciciel chcę się wzbogacić już na starcie i tyle.Ja nie płacilem, w rodzinie nikt nie placil, nawiniacy płacą i zostają z reka w nocniku, bo plamka na scianie została.

Mam do wynajęcia pokój.Cena 330 zł z rachunkami.Kontakt 517428736

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org