Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miejsca w łomża |
Słuchajcie, robię sondę gdzie najchętniej lubicie spędzać czas. Chodzi mi o konkretne miejsca, ale też o rodzaj miejsc, czyli np. kawiarnia, pub, knajpa itd. Interesuje mnie też czy według Was brakuje jakiś miejsc w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miejsca w łomża |
brakuje miejsc pamięci, min. pomnika św pamieci Prezydenta Lecha Kaczynskiego Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
U mnie w domu, a konkretnie w małym pokoju :)
|
|
Ja najczęściej stoję pod monopolowym
|
|
w zasadzie brak takich miejsc. Co prawda nie można wielu miejscoAM ODMÓWIĆ ICH INTERESUJCEGO KOLORYTU , WYSTROJU ALE JAKOŚ NIC MNIE AKNIE PRZYCIĄGNĘŁO BYM BIEGŁ TAM CO DNIA BO MNIE TAM TAK DOBRZE. lelumel
|
|
Najchętniej w samochodzie.
|
|
miejsca wysoko usytuowane najlepiej sprzyjają miłemu spędzaniu czasu. Pomysłowo.
|
|
np. Chór kościelny:):)
|
|
Czy jest mało takich miejsc ?? raczej nie. Kilka restauracji jak: LAbirynkt, Retro, 4 pory roku. Są Paby : Warka, Yama, PRL, na Farnej (nie pamiętam nazwy). Kawiarnia (na słodko) na Farnej oraz liczne kebaby McDonald, KFC i inne. A więc jak na łomże to raczej nie tak mało i coś dla każdego się znajdzie. Moje małe spostrzeżenie krótko otwarte po 23 prawie wszystkie zamknięte. Ale nie ma co się dziwić życie nocne w łomży, nie oszukujmy się jest cienkie :/ Ja z dziewczyno mam gdzie jeździć.
|
|
grzegorzvip2 a gdzie jeździsz z tą ''dziewczyno''?
|
|
Zabiera ją na zakupy do Tekstyl Marketu
|
|
Na remizę bo zna tam kolegę kolegi ochroniarza ...
|
|
Brakuje kawiarni w wieży ciśnień z widokiem panoramy Łomży. A w sezonie letnim na tarasie na wieży. Niech miasto pomyśli o tym.
|
|
|
kawarnia w wieży cisnien czy tez zwyczajny taras widokowy w tej wiezy to dopiero byłaby atrakcja. A widok na okolice niesamowity. Ale pom tylu nietrafionych inwestycjach po prostu brak na to funduszy podejrzewam lelumel
|
|
Sluchajcie, a nie bylo juz kiedys restauracji czy kawiarni w wiezy cisnien?? Bo mi sie cos wydaje se kiedys cos tam bylo?? Komus sie cos kojarzy? Sorry za ortografie, ale nie mam polskich liter... :(
|
|
żeby coś z tą wieżą zrobić potrzeba zapewne paru milionów, ale mając taką kasę jakie fajne mieszkanie możnaby z tego zrobić :) w polsce byłoby głośno o łomży w pozytywnym świetle :)
|
|
może tak tą wierzę przerobić w wielką figurę Zbawiciela - https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSd6pa2XVjxNioubjSBptE-_gQe_LADmfPL0ql-4ynSRKlgciAp]/img] http://www.polskatimes.pl/artykul/997087,warszawa-jezus-na-brodnie-projekt-elewacji-bloku-dzieli-mieszkancow-stolicy-zdjecia,id,t.html
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |