Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie |
Czy ktoś z uczestników forum 4lomza wie gdzie w naszej okolicy można zobaczyć autobus marki Sanos. Do niedawna chyba był jeszcze używany w ŁKS-ie ale ostatnimi czasy jakoś go nie widać. Wraki tych busów mogą znajdować się na działkach lut tympodobnych miejscach służąc za altanki lub przdrozne bary. --- Dla tych którzy nie wiedzą co to Sanos --> http://ksebki.9g.pl/sanos/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie |
a co potrzebny Ci taki Autobus ?
|
|
wyłacznie w celach fotograficznych, może być fotka jak pstrykniesz ślij na maila
|
|
|
Ptysiu mi nie chodzi o fotki wyszukane przez Google tylko o wokołołomżyńskie egzemplarze które gdzieś tam czekają na kasację itp.
|
|
może na zajezdni PKS koło gazowni. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
może w MPK stoi? Trzeba się rozejrzeć, bo kiedyś Szczech był prezesem tam to i tam trzymano autobany. Może został, bo nie był już potrzebny? ...
|
|
WCZORAJ JAK BYŁEM ZA CIECHANOWCEM TO WYPRZEDZALIŚMY WŁĄSNIE TAKI AUTOBUS PISAŁO CIECHANOWIEC ZAMBRÓW ALE NIE MIAŁM CZASU ZROBIĆ FOTY BYŁ KOLORU BIAŁO NIEBIESKIEGO JESTEM PEWIEN ZE TO TAKI AUTOBUS
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |