Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenia |
Pytanie do admina: Kiedy zostanie w końcu dodane moje ogłoszenie bo próbuje zamieścić je od 3 dni i bez rezultatu, a po założeniu tematu na forum odnośnie sprzedaży tej rzeczy temat został usunięty!!! Więc się ***** pytam kiedy administracja skończy traktować to forum i stronę jako swoje prywatne??????????????? _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenia |
a teraz jak przylezie admin to wy.je.b.ie ten temat bo prawda wychgodzi na jaw
|
|
trzeba złożyć skargę gdzieś do jego przełożonego
|
|
patrze ze juz zdazył usunac moja wypowiec hehhe a przeciez nic takiego zlego nie napisałem? zycie to ciagła walka...
|
|
napewno tak jest lepsze zagarniaja a ochłapy dla plebsu. zreszta cała ta smieszna łomża to plebs
|
|
zgadza się, z ogloszeniami jest problem, też kilka dni temu próbowałem wstawic ale nic z ego nie wyszło.... jedno wielkie g.ów.no..
|
|
Hahaha dobre _______________________________________ The good times of today are the sad thoughts of tomorrow...
|
|
"....Dodatkowo ta bogobojna owieczka na pewno podlega czarnej watykańskiej mafii ..." hahah albo innej, mniejszej mafii..! :D
|
|
po prostu nie czytaj i nie dodawaj ogloszen - to prywatna strona i wlasciciel wcale nie udaje obiektywnego. chociazby usuwajoc niewygodne tematy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |