Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
grunt to dobra 18-stka |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=33667 - Nie byłem agresywny – twierdzi Mateusz. - Jak dostałem w twarz, to aż mi głowa odskoczyła. Mówiłem, żeby mnie nie bił, bo miałem trepanację czaszki. Wtedy dostałem pałką. pewnie jak by powiedział że go plecy bolą to by dostał kopa w d... dobra linia obrony? wierzyć mi się nie chce tak to jest jak się 18-stkę robi w domu stefannowak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: grunt to dobra 18-stka |
2 piwa i zdolny rozbierać ściany zebami ---------------------------------------------
|
|
„mamusiu, nie zostawiaj mnie”, „mamusiu, pomóż mi”. jak taki bohater mógł krzyczeć : HDWP czy jakoś tak, "pod tym samym adresem dochodziło już do zakłóceń ciszy nocnej, ostatnie miało miejsce trzy dni wcześniej." (ponad 1,7 promila alkoholu w organizmie) chory człowiek po trepanacji czaszki ???
|
|
Ale żę taki twardziel mamusię na pomoc wołał ? :):):) Cienki kozak jak gumka w stringach :):)
|
|
no to obciach na całego w środowisku " mocnych małolatów" , bądż KOZAKIEM do końca ! PS: ciekawostka: na zakończenie wagi sadowej - oskarżony KOZAK NIGDY NIE PROSI O NAJNIŻSZY WYMIAR KARY I O ŁASKĘ ! ot, takie charakterne zasady
|
|
Gówniarze będą mieli co wspominać - na własne życzenie...
|
|
...niech dziękuje rydzobogowi, że jeszcze żyje... rudy błazen z druhem
|
|
dokladnie bochaterzy po dwoch piwacha na trzezwo . . . .
|
|
Wiadomo że dzisiejsza młodzież i jej zachowanie po różnych używkach pozostawia wiele do życzenia..ale moim zdaniem policjanci nie mają prawa używać przemocy , w taki sposób okazywać swoją wyższość.. Mam w rodzinie kilka osób w tym wieku i też słyszałam opowiadania w jaki sposób są traktowani młodzi ludzie..Raz jeden złapany nocą wracający po kilku piwach od kolegi za to ze nie chciał od razu podać miejsca zamieszkania dostał kilka "strzałów", nie ładnie tak robić... i co kto komu udowodni? on wracał sam a policjantów było dwóch... Małolatów najłatwiej pobić, upokorzyć..a czemu nie tych z "wyższej hierarhii"..? Ich sprawy są umażane tak jak to wyszło nie dawno ( nie będe używać ksywek..)
|
|
ale z was trolle jebave no comment, szkoda mi polskego narodu
|
|
masz ***** problem dziecko
|
|
sam jestes trol dziecko
|
|
***** dziecko dorosnij potempisz na forum ze masz 18 lat to kozak jestes oj dzieci dzieci
|
|
troll się spiął :)
|
|
sie nie spielam ale tak nie pisz brzydko
|