środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pobici przez policję- zorganizujmy marsz

Na mylomza jest artykuł " Nadrzędnym celem policji jest bezpieczeństwo mieszkańców Łomży" Jak to się ma do wydarzeń sprzed kilku dni.
Założyłam nowy post , bo tego tematu nie można tak zostawić, ZORGANIZUJMY MARSZ PRZECIWKO PRZEMOCY. Przestępstwo w jednym przypadku nie może być przestępstwem a drugim przypadku PRZYWILEJEM.

Mam dziecko w wieku pobitych przez policjantów chłopców i nie wiem jak można mówić o bezpieczeństwie z udziałem policji? Ja nie czuję się bezpieczna. W dodatku przełożeni zamiast zmierzyć się z problemem stoją na stanowisku , że działali zgodnie z prawem. Czy klient wejdzie do sklepu i się głośno roześmieje, mogę go spałować?.
Panowie Policjanci sami stali się sędziami. Od razu wydali wyrok i go wykonali. Matka wychowuje dziecko latami a policjant odbiera mu zdrowie, bo głośno się zaśmiał. Zresztą jak rozmawia się z ludźmi to nie pierwszy taki przypadek w naszej Łomży. I my mamy czuć się bezpiecznie? Przecież tacy ludzie zanim są dopuszczeni do pracy przechodzą jakieś badania psychologiczne i kto im dał zaświadczenie ? Zaznaczę jeszcze, że to nie był jeden policjant ale kilku i żaden z nich nie zareagował, więc jak widać problem jest DUŻY. Jeśli bezkarnie można bić będąc w policji i jest to zgodne z prawem to przecież takich szaleńców będzie więcej.
Na Pomorzu zdaje się w tym roku policjanci zabili włamywacza. W kilku kopali go i tłukli aż człowiek wyzionął ducha. Mnie to przerasta, ja tego nie rozumiem. O ile można zrozumieć tych policjantów, bo jak widać są to ludzie , którzy nie powinni znaleźć się w Policji , zapewne powinien zbadać ich psycholog, bo może i w rodzinach stosują przemoc, o tyle nie rozumiem przełożonych, ŻE ZAMIAST SPRAWIE STAWIĆ CZOŁA, BRONIĄ TYCH LUDZI. Nie czujemy się bezpiecznie dopóki niewyżyci młodzi faceci z problemami osobowości będą przyjmowani do policji. Mam wielką nadzieję , że rodzice tych chłopców nie odpuszczą. My chcemy mieć zaufanie do tego typu instytucji, to nie mogą być ludzie przypadkowi, powinni przechodzić jakieś dodatkowe badania. Przestępstwo w jednym przypadku nie może być przestępstwem a drugim przypadku PRZYWILEJEM.
Zróbmy coś, zróbmy marsz, przeciw przemocy, dziś dotyczy to kilku chłopców ich rodzin, jutro może trafić na każdego z nas. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inka11

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pobici przez policję- zorganizujmy marsz

Skoro z domu nie wynosi gówniarz mądrości życiowej , skoro matka z ojcem nie potrafią zasrańca nauczyć szacunku do innych to robi to policja .

I robi to bardzo dobrze :):)

mysle, ze inicjatywa sluszna, a biorac pod uwage trwajaca kampanie ziemniaczana w zakladach ziemniaczanych, kazdy powinien wziac na poczatku marszu spolecznie po woreczku ziemniakow i na koniec marszu czyli na poznanskiej rzucic go by nasze zaklady preznie dzialaly, aby mogl sie chwalic przerobem. dla dobra nas wszystkich

Inka Ty się lepiej walnij w łeb. Założyłaś nowe konto, po co? Żeby założyć pierdyliardowy temat o tym samym? Czy niektórzy na tym forum są takimi tępakami, że nie potrafią kilku wniosków sami wyciągnąć?

Po 1: jakby się dobrze zachowywali Ci "chłopcy" to by nikt ich nawet palcem nie dotknął.
Po 2: jakby byli spokojni to by lekarz nie szprycował ich środkami uspokajającymi i nie prosił policji o pomoc
Po 3: śledztwo dopiero trwa i tak naprawdę nic nie wiadomo na 100%, a banda tępaków już wszystko osądziła po tym, że w gazecie napisali, że chłopcy zawsze byli spokojni i krzyczeli "mamusiu ratuj".

Zanim ktoś coś napisze głupiego to niech ruszy trochę głową i pomyśli logicznie.

Przeciwko czemu/komu ten marsz ma być?

... mamusia Michałka czy Mateuszka ?

mamusiu, trzeba było z gówniarzami razem świętować tą 18+,

miałabyś pociechy pod skrzydłami ,

do inka --zorganizuj sobie marsz do kuchni obiad gotować lub mieszkanie ogarnij bo syf masz wszechobecny....
Policja jest od tego żeby ragować na takie zachowania inaczej na ulice byś nie wyszła bo srel z zapryszczonym ryjem by ci nożem groził.... itp
Według starej zasady napie.......dalać pała i patrzyć czy żyje ....
Gwarantuje ze zapamięta ta lekcje na całe zycie i więcej nie bedzie cwaniakował wsód kolegów i koleżanek jaki to on kozak....
A co do czego to zpiżdzi sie jak miś....

Nie wiem inka11 O co tobie chodzi??

Policja zapewniła spokój i bezpieczeństwo mieszkańcom bloku.

A że środkami przymusu ? I bardzo dobrze bo jak zaraniec nie rozumie normalnej prośby to wpi.rdol jest wskazany :)

Brawo Policja !!

inka11, nie anonimowo jak jesteś , czy chcesz być organizatorem " imprezy publicznej" - przedstaw się z imienia i nazwiska,
czego się wstydzisz?

od razu wielka bura na policję, nikt z nas tam nie był, każda ze stron ma swoje zdanie na ten temat, trzeba pamiętać, że policja może użyc pałki kajdanek, itp jesli ktoś niereaguje na ich polecenia. ot tak sobie nie sądzę, żeby pałką bili ludzi, żeby tak było nikt z nas by z domu nie wyszedł, bo każdy na dzień dobry by dostał,ja myslę, że skoro wezwana była policja na interwencję, to znaczy, że nie było tam wcale tak grzecznie.

A ten grzeczny chłopiec który wołałą MAMUSIU RATUJ MNIE , MAMUSIU NIE ZOSTAWIAJ MNIE to wybitnie Aniołkiem nie był :):)

Zresztą mamusia chyba była w pobliżu, skoro kolega zadzwonił na domofon :):):):)

Bez jaj, co za posty. ludzie jak wasze srele przy was są grzeczniutkie w 100%, tak poza waszymi oczami są w 100% bandytami, chuliganami, wandalami! nie oszukujmy się, teraz tylko nieliczne dzieci, młodzież mają szacunek do starszych i mienia publicznego czy innych rzeczy, do których powinni mieć. teraz to bydło- nie ubliżając zwierzętom, bo i te często zachowują się lepiej- a nie dzieci czy młodzież. pozdrawiam zwolenników "bezstresowego wychowywania". nadal tak wychowujmy to za 10 lat będziemy mieli lepsze wyniki i statystyki w bandyckim życiu "dzieci".

właśnie niech szanowna dama przedstawi się z imienia i nazwiska aby ten apel uwiarygodnić bo na razie to brzmi jak zwyczajnie szczucie i podjudzanie czy tez wzbudzanie zbiorowej nienawiści wobec policji. Z tego co pamiętam pani INKA na tym forum miała wiele podobnych pomysłow.

lelumel

Mam inną propozycję dla pani Inki11:):)

Niech zorganizuje Marsz Przeproszeniowy sąsiadów, za nie przespane noce i dzikie wycia na klatce:):)

maruda nurtujące pytania znajda cie i tu i nadal czekaja na odpowiedzi
"1) Czy sekcja zwłok Wassermana wykluczyła użycie bomby termobarycznej
(konieczny RTG płuc)? 2) Dlaczego nie wolno było w POlsce otwierać trumien? 3) Dlaczego Kopacz kłamała jakoby Polacy uczestniczyli w Moskiewskich sekcjach zwłok? Czy grała na zwłokę, aż się zwłoki rozłożą? Czy posada Marszałka Sejmu jest nagrodą za taką protuskową POstawę? 4) Dlaczego zginął szef pierwszej grupy archeo, która miała jechać do Smoleńska? Dlaczego samobójstwo popełnił wcześniej szef kancelarii Tuska? Dlaczego zginal szyfrant Zielonka? Dlaczego zginał ekspert lotniczy E.Wrobel? Dlaczego samobójstwo popełnił szef firmy lotniczej AdAstra kwestionujący ustalenia smoleńskie? I to na urlopie w Indiach? 5) Dlaczego Tusk kłamał, ze współpraca z Rosjanami układa się doskonale? 6) Dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie? 7) Dlaczego Klich dwa razy jeździł do Moskwy po kopię TEJ SAMEJ czarnej skrzynki? 8) Czy w dalszym ciągu wierzycie, że pancerna brzoza urwała skrzydło Tupolewa? dlaczego inny Tupolew, który kilka tygodni wcześniej w podobnych warunkach rozbił się pod Moskwą skosił pół hektara lasu a jego kadłub tylko się przełamał? A amerykański myśliwiec w Alpach przeciął skrzydłem grubą, skręcaną, stalową linę kolejki linowej w Alpach i nic mu się nie stało (a pilot nawet tego nie zauważył)? 9) Dlaczego Tupolew nadal opadał pomimo, że na przepisowych 100 metrach rozpoczęto procedurę odejścia? Dlaczego Rosjanie zapomnieli (?) o umieszczeniu w stenogramach słów Protasiuka "Odchodzimy" i potwierdzenia tego przez drugiego pilota? 10) Dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają ostatnie informacje dowodzące, iż Tupolew nie skosił brzozy? 11) Dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają tzw. taśmy Klicha na których zamiata się pod dywan winę Rosjan? 12) W którym momencie wojskowy lot PLF 101 M stał się lotem cywilnym, a potem na powrót wojskowym, skoro proceduje się wg cywilnego załącznika 13, a śledztwo prowadzi prokuratura wojskowa? 13) Dlaczego organizacją pobytu na miejscu miał się zająć agent PRL Turowski - były szpieg w Watykanie, obecny notabene również 13 maja 1981 na placu św.Piotra? 14) Dlaczego Rosjanie pocięli wrak i dlaczego nie chcą go oddać właścicielowi? Dlaczego Rosjanie nie chcą nam oddać czarne skrzynki? Przypominam, że zarówno po katastrofie białoruskiego Su na AirShow w Radomiu jak i w katastrofie izraelskiego myśliwca w Rumunii zarówno wrak jak i czarne skrzynki wróciły do właścicieli. 15) Dlaczego Rosjanie kłamali ws. obecności Błasika w kabinie? Dlaczego sfałszowali wyniki sekcji Wassermana? Dlaczego nie wykonano sekcji w Polsce? Dlaczego nie wolno było otwierać trumien? Ile jest warta opowiastka o promilach u Błasika, którą w świat puściła komisja MAKu, a polska strona zaakceptowała ją milczeniem (Tusk był wtedy na urlopie)? 16) Gdzie jest kokpit??? Dlaczego wrak nie był badany? Dlaczego nie mamy czarnych skrzynek, broni borowców, wraku? 17) Dlaczego nie ma jeszcze odpowiedzi na to DO KOGO NALEŻĄ POLSKIE GŁOSY na filmie Koli? Kto przezyl katastrofę?? Przypominam, że film jest AUTENTYCZNY, a ścieżka audio zweryfikowana przez Centralne Laboratorium Kryminalistyczne. DLACZEGO...? 18) Dlaczego wygodniej jest Wam wierzyć w stek bzdur PO, Tuska i TVNu niż użyć mózgów i dostępnych materiałów pozareżimowych?"

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

dyskusja na miare dyskutujacych

powinni ich na miejscu moze skatowac i nigdzie nie wiezc
ciekawe czy jednemu albo drugiemy psy by skatowaly dzieciaka to by taki madry byl

policja chyba nie jest po to ?

a moze sami malolaci sie pobili , bo tak mozna wywnioskowac

brak polskich znakow sorki

Andrzej W.

Policja jest od tego aby utrzymywać ład i porządek :)

W tym przypadku spisali się wzorcowo.

Prosili jak ludzi żeby opuścili mieszkanie :)

Ale widocznie to nie byli ludzie skoro nie zrozumieli prośby:)

Szkoda tylko że Milicji juz niema i muszą procedur przestrzegać :):):)

a pani Inka11 milczy ...

prowokacja ...

Uważam że za darmo nie dostali tylko siniaki z uda czy pleców zejdą ale jeśli to prawda z tym że ma chłopak teraz problem ze słuchem to stanowczo przesadzili.Na pewno za złe zachowanie jak ktoś dostanie to na złe to nie wyjdzie, sam nie jestem super bo też dostałem po plecach i po stopach ale pamiętam to i zanim coś się zrobi to trzeba się liczyć z konsekwencjami,ale jak widać wielu jak za dużo wypije to się włącza nieśmiertelność i są takie skutki.

Oni mają teraz po 3 zycia :):)

Nic im nie będzie , wyliża siniaki i guzy i będą naprawdę spokojni chłopcy:):)

problem jest bardzo poważny bo kochani zwróćcie uwagę na fakt ,że na mieście jest coraz więcej agresji. Przypadki napadów na starszych i młodych ludzi w mieście i to w miejscach publicznych są w sumie na porządku dziennym. Wiele z tych napadów pobić wcale nie jest zgłaszanych przez policjantów. Poziom agresji rozwydrzonych młodych gówniarzy wobec swoich rówieśników czy też starszych ludzi jest na tyle wysoki ,że praktycznie każdy z nim miał do czynienia i wobec bezsilności wolał obejść udać ,że nie widzi. Dzisiaj mam taki efekt ,że bandziorstwo i brutalne chuligaństwo króluje w mieście a najbardziej akceptowane i popularne postawy miejscowej gawiedzi to za wszelka cenę i wszelkimi sposobami dowalić policji. Efekty tego właśnie tutaj mamy okazję śledzić w tym prostackich i wulgarnych postach wobec policji. Ja ocenę tego pozostawiam zwykłym normalnym obywatelom którzy na co dzień musza funkcjonować w tym mieście ze świadomością ,ze nie jest się w nim bezpiecznym i na każdym kroku narażonym jest na agresję miejscowego chamskiego osiłka który z braku odpowiedniego poziomu intelektu stara się zdominować innych swą agresją połączoną z siła fizyczną. Taki sam scenariusz działania przejawia to prostactwo forumowe opluwając i obrzucając błotem policję. Przyłączanie się do tej nagonki to tylko tworzenie wspólnego frontu z bandziorami , łobuzami na rzecz osłabienie działań i autorytetu policji. Czyńcie tak dalej a niebawem będziecie grzecznie przed wejściem do klatki prosili o pozwolenie blokowego chama i grzecznie mu donosili piwko aby dzisiaj was nie zdominował swoja agresją . Jutro będzie jeszcze gorzej bo będą ci napastować żonę czy córkę. A potem będziesz siedział w domu zastraszony i prosił Boga aby ponownie reaktywował ZOMO.

Dużo winy jest tez samej policji której w zasadzie nie widać na mieście jako mającej inicjatywę tylko mielącej powietrze przemykającymi radiowozami. Policja zachłysnęła się jakimiś papierowymi wynikami które nie mają żadnego pokrycia w otaczającej rzeczywistości. Zajęła się jakimiś pierdołowatymi programami które poza głośnym trąbieniem w mediach ,ze istnieją nic konkretnego do poprawy bezpieczeństwa jak do tej pory nie wniosły.

lelumel

Dobrze napisane polelum :)

Definitywnie brak jest pieszych patroli .

A każda MAMUSIA w swoim synku widzi żywego Archanioła Gabriela :):)

Tylko nie zauważa rogów, wystających spod założonego na łeb kaptura:)

zobaczcie ile nowych nicków , tu zainteresowanych pojawiło się nagle na forum ,

kolesie, mamusie i inni pokrzywdzeni hahahaha..hehehe..

Czytam i nie wierzę własnym oczom. Ludzie ile w Was jest agresji! To jest po prostu przerażające. Tu nigdy nie będzie bezpiecznie. My Polacy już chyba tacy jesteśmy.
A prowokację , może Ty chcesz wywołać, bo ja chcę żyć bezpiecznie. I nie jestem za popieraniem rozbojów, jak mi się tu zarzuca. CHCĘ ŻYĆ W TYM MIEŚCIE BEZPIECZNIE. Nie popadajmy z jednej skrajności w drugą.
BĄDźCIE TAK MILI I NIE KOMENTUJCIE, BO AŻ PRZYKRO CZYTAĆ.

inka11

Autor: Egzorcysta (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 25-10-13 13:51

inka11, nie anonimowo jak jesteś , czy chcesz być organizatorem " imprezy publicznej" - przedstaw się z imienia i nazwiska,
czego się wstydzisz?

Skor chcesz żyć bezpiecznie ???

To zorganizuj marsz poparcia dla Policji a nie dla łobuzów w kapturach :)

niech i zorganizuje ten marsz,

zobaczymy jaki będzie odzew społeczeństwa?

zakapturzone, naćpane małolaty i ich mamusie?
...........................

już prezes odciął się od " kiboli i narodowców"

A TAK MU BYŁO WCZEŚNIEJ Z NIMI PO DRODZE ,

- zobaczymy za jakiś czas, czyjś rząd obalą kibole?

Widzę Egzorcysta, że się bardzo zaangażowałeś, więc Ci wytłumaczę,
NIENAWIDZĘ PRZEMOCY i nie chodzi o to żeby rozzuchwalić przestępców. Nie "odwracaj kota ogonem" , zauważ problem. Liczę na Twoją inteligencję.

inka11

czego się wstydzisz?
hahahaha..hehehehe...

CZEGO SIĘ BOISZ GŁUPIA, ????
TRZEBA BYŁO IŚĆ NA CAŁOŚĆ ...

i tu sobie zaśpiewajmy >>>

Tak trzymac.. trzeba uczyc pokolenie JP pokory .. :)

ahahhaa, kocham to forum, miedzy innymi za takie debilne inicjatywy! brawoo!!! buahaha

Autor: VizeV- neardentalczyk ???

obserwuję twoje wypowiedzi , tu na forum i odnoszę wrażenie, że ty jesteś tym brakującym ogniwem cywilizacji ...

hahahahga..hehehehe...

NIGDY nic nowego i mądrego, zawsze beczysz jak ten goryl,

a i podpis pod postami - świadczy o tobie dzieciaku , że to właśnie ty jesteś tym BALASEM wysranym DUPKIEM _ hahajhha>>hehehe...

VizeV- DZIECIAK PRZY KOMPIE hahajhaha>>>

bez obrazy, zastanów się co i gdzie ' beczysz" matołku ,

już kilka m-cy nie mogę strawić gorylku, twoich postów ,

może nie dorównuję ci intelektem ? bo już sam nie wiem co sądzić o takich gorylach < HEHEHEHEHE...

@ inka skoro masz dziecko w tym wieku to zajmij sie jego wychowaniem. Swoja drogą to głosno musiał sie smiac skoro nawet lekarz z karetki nie mogl sobie z nim poradzic. Własnie swoja postawą rozzuchwalasz przestępcow, dzieci które uważają że wszystko mogą bo mamusia albo tatus sprawe załatwią. To jest własnie bezstresowe wychowanie, przejdz sie wieczorem po osiedlu zobaczysz co Ci grzecznie (w oczach mamusi) chlopcy wyprawiaja.

marudę popieram w całej rozciągłości tematu !

kaleb też dobrze gada

Gadają dobrze, bo jak ktoś będzie miał chociaż gram inteligencji to będzie miał zdanie w miarę podobne.
Jak nie mogą zakuć w kajdanki to głupi motłoch gada, że poradzić sobie nie mogą. A jak sobie radzą to niby za mocno.... jak mnie ktoś będzie na mieście próbował moją rodzinę okraść to jak ja nie będę miał możliwości to liczę na to, że policja mu ręce przetrąci, wtedy ja pójdę jak będzie trzeba za nich odpowiadać przed sądem....

Narzekający, nie wiecie o czym piszecie, skoro narzekacie. Proponuję w Anglii uderzyć Boba, względnie przyfikać do policjanta w USA, to zobaczycie tolerancję i prawa człowieka. Prawo powinno być silne, nie obejmować wielu nakazów i zakazów, ale reakcja służb powinna być szybka, nieuchronna i brutalna.
A co naszego grajdołka to należy ukarać tych policjantów, co nie biją albo biją za słabo. Gówniarze na nocach drą się po osiedlu, wszędzie walają się puszki po piwie, szczą po klatkach a spytasz mamusi o synka a ona: "To taki dobry chłopiec". Prawda jest taka, że gówniarstwo obecnie to rozwydrzony motłoch w większości, który trzeba pacyfikować i poskramiać przy każdej, możliwej okazji. Bezkarność w szkole (nauczyciel im nic nie może zrobić, a że szkoła jest obowiązkowa, to przerzucają wyżej z klasy do klasy żeby się z głąbem nie męczyć), brak poboru do wojska robi z młodego pokolenia bandę roszczeniowych ciot. Trafia się kilku chłopaków i laska, co poważnie traktują służbę w policji i są na tyle "bezczelni", że chcą zapewnić sąsiadom spokój, a tu huzia na Józia. Wstyd.

Czytam, czytam....

...ale hardcore :)

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

Może raczej marsz przeciw chamstwu i szeroką akcję edukacyjną dla społeczeństwa, że wolność nie oznacza, że można robić co się chce...

Naukę odrobiny szacunku dla Policji, bo widzę większość nie wierzy Policji, a nawalonym małolatom. Na pewno byli grzeczni, a Policja przyjechała ich pobić... zastanówcie się trochę...

Nie wiadomo jak było dokładnie ale za darmo to na pewno nie dostali. Teraz młodzież do nikogo nie ma szacunku. Jak nie szanują to przynajmniej będą się bać!

problem jest bardzo poważny bo kochani zwróćcie uwagę na fakt ,że na mieście jest coraz więcej agresji. Przypadki napadów na starszych i młodych ludzi w mieście i to w miejscach publicznych są w sumie na porządku dziennym. Wiele z tych napadów pobić wcale nie jest zgłaszanych przez policjantów. Poziom agresji rozwydrzonych młodych gówniarzy wobec swoich rówieśników czy też starszych ludzi jest na tyle wysoki ,że praktycznie każdy z nim miał do czynienia i wobec bezsilności wolał obejść udać ,że nie widzi. Dzisiaj mam taki efekt ,że bandziorstwo i brutalne chuligaństwo króluje w mieście a najbardziej akceptowane i popularne postawy miejscowej gawiedzi to za wszelka cenę i wszelkimi sposobami dowalić policji. Efekty tego właśnie tutaj mamy okazję śledzić w tym prostackich i wulgarnych postach wobec policji. Ja ocenę tego pozostawiam zwykłym normalnym obywatelom którzy na co dzień musza funkcjonować w tym mieście ze świadomością ,ze nie jest się w nim bezpiecznym i na każdym kroku narażonym jest na agresję miejscowego chamskiego osiłka który z braku odpowiedniego poziomu intelektu stara się zdominować innych swą agresją połączoną z siła fizyczną. Taki sam scenariusz działania przejawia to prostactwo forumowe opluwając i obrzucając błotem policję. Przyłączanie się do tej nagonki to tylko tworzenie wspólnego frontu z bandziorami , łobuzami na rzecz osłabienie działań i autorytetu policji. Czyńcie tak dalej a niebawem będziecie grzecznie przed wejściem do klatki prosili o pozwolenie blokowego chama i grzecznie mu donosili piwko aby dzisiaj was nie zdominował swoja agresją . Jutro będzie jeszcze gorzej bo będą ci napastować żonę czy córkę. A potem będziesz siedział w domu zastraszony i prosił Boga aby ponownie reaktywował ZOMO.

Dużo winy jest tez samej policji której w zasadzie nie widać na mieście jako mającej inicjatywę tylko mielącej powietrze przemykającymi radiowozami. Policja zachłysnęła się jakimiś papierowymi wynikami które nie mają żadnego pokrycia w otaczającej rzeczywistości. Zajęła się jakimiś pierdołowatymi programami które poza głośnym trąbieniem w mediach ,ze istnieją nic konkretnego do poprawy bezpieczeństwa jak do tej pory nie wniosły

lelumel

No właśnie,
widział ktoś żeby policja do kogoś podeszła i nagle bez powodu zaczęła tłuc?
Ja nie widziałem ani nie słyszałem.
Zawsze dostają tacy co do nich pyskują, atakują ich, wyzywają, nie reagują na polecenia, uciekają itp.

A później święte oburzenie.
Jak naszego ex posła "Niemcy mnie biją!"

Zachowuj się jak człowiek, to i będą cię traktować jak człowieka,

W dzisiejszej wspolczesnej jest opisane cale zajscie i okazalo sie ze chlopak ktory mial 1,7 promila jest chory na arytmie serca!!!
No to co jak pil alkohol to byl zdrowy raptem jak przyjechala policja przypomnialo mu sie ze jest chory!!!
Popieram policje nich uswiadamia rozwydrzonychy gowniarzy ze alkohol szkodzi zdrowiu.

Zaraz się dowiemy że to policja siłą go tak upiła na komendzie, albo taki wynik był od gazu którym go uspokajali.

a na bulwarach pusto
ciekawe co Macierewicz na to.
Chyba znów T... zawinił

Andrzej W.

no to policja skutecznie porządek wprowadziła! sobota, noc i jaka cisza :D chyba że jest godzina policyjna o czym nie wiem :P

Wyższa kadra powinna się trochę przyjrzeć pracy swoich podwładnych, bo w Łomży wprowadzają terror, a nie porządek.

bezsens

Z tego, co mówił znajomy policjant wyższa kadra nie spojrzy na to, bo większość z niej nigdy na ulicy nie pracowała i na robocie prawdziwej się nie zna - ot, zlicza słupki statystyk...

policja lomzynska schodzi na psy -----pod wplywem niby szefow z KWP Bialystok--akurat kwp to prawda!!!!!!! a lomzyska ma do powiedzenia tyle .......................... za Niemca. krotko mowiac.!!! jesli jest inaczej prosze o argumenty:))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

inakA mas z racje 0-----------------ale czy troglydci z BIALEGOSTOKU TO POLICJANCI??? NIE!!!!!!!!!!!!!!1

Katon

albaham to wszystko co sie dzieje w LOMZY , JEST POD DYKTANDO KWP BIALYSTOK!nawet nie proboj usprawiedliwiac i nie zmuszaj mnie do faktow!!! --------------nie uplynelo 10 lat!

Katon

Wiecie co rozpisujcie się gdzieś indziej.
Jednego czego nie chcę to podsycania nienawiści.
Chcę spokoju i bezpieczeństwa, pod każdą postacią.
A tu aż się roi od agresji.
Idę wychowywać swoje dzieci - to chyba najlepszy sposób na bezpieczeństwo w tym kraju! Najważniejsza komórką jest Rodzina.
I nie czytam tych Waszych komentarzy.

inka11

ty jeden z drugim grzeczny dzieciaku nie wiedzieliscie ze jak cie zworza na komende to morda w kubel bo bedzie bolalo
nie to juz wieta
pozdro

marsz?może jeszcze rozdasz pis-uaroskie gadżety?toć to wydażyło się za rządów po-paprańców.
wnioskuję,że policja najechała mieszczańskie domostwo i śpiących w zaciszu domowego ogniska młodych,spokojnych i bogobojnych ludzi,z których jeden wkraczał w dorosłe życie.uczynili to na prośbę zawistnych,niekulturalnych sąsiadów?to zgroza!

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Reprezentuje JP - współczesna wersja łomżyńska ;-)

@ inka brawo nareszcie mądra wypowiedz, pozdrawiam

Idom idom jeden z pałom drugi z dzidom ..

Marsz to macie 11 listopada w warszawie
tam to dopiero beda was napierdalac :D
W imie prawa ofcorz "_" reszte zatuszuja

"Tylko głupi człowiek daje się osadzić innemu człowiekowi"
"Przed śmiercią każde gówno zrobi się rzadkie"
Proste?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org