piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzysztof Przytuła mówi jak jest

Prawie 160 tyś. wyświetleń i cała Polska popiera trenera.

http://www.youtube.com/watch?v=Hc3UDSYaCDA

Co na to nasze miasto ? Na pewno się interesuje i coś zmieni aby młodzi chłopcy mogli zostać W Łomży i tu grać zamiast wyjeżdżać i w Warszawie żyć i płacić podatki, zakładać tam działalności, grać w piłkę itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzysztof Przytuła mówi jak jest

było http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=630184&t=630184

---------------------------------------------

OK ale zobaczcie jakie zainteresowanie to wzbudza. Rozpowszechnia się szybciutko i tylko czekać jak w TV usłyszymy o temacie. I dobrze !

pan trener tylko dotknął czubka góry lodowej. To miasto wymaga większych zmian , tu potrzebne jest cos na miarę grantu wrzuconego w to gniazdo polityczno , samorządowo , biznesowo klerykalnych układów. Dopiero na gruzach tej koterii można zacząć budować od nowa z szansą na lepsze jutro.

Zwróćcie uwagę na prosty przykład ile w tym mieści zostało naprawdę na poziomie intelektualistów , ludzi kultury nauki? Moim zdaniem niewiele bo reszta tylko udaje.

lelumel

granat jest tu użyty w formie pewnej przenośni wskazującej na jakieś znaczące zdarzenie fakty które zburzą obowiązujący układ. Mam nadzieje ,ze żaden wariat nie weźmie granatu do ręki i nie będzie z nim biegał po mieście dosłownie.

lelumel

zaraz donek zrobi z ciebie wspolnika brunona ka

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Co ty zamach na organ samorządowy planujesz :)

Co ty zamach na organ samorządowy planujesz :)

أخطط أنا فقط بحاجة إلى سيارة سريعة وخمسة كيلوغرامات من مادة تي ان تي والمفجر، وقال انه سوف تفعل بقية. وسوف يأتي مرة أفضل، وأنا نفسي سيحكم أفضل. ومزا اتصال لدولة الإمارات العربية المتحدة.

haha może przetłumaczysz?:P

Bardzik

Mocne słowa. Rzeczywiście Łomża wymiera. Popatrzcie na ulice gdyby nie ta młodzież idąca i wracająca ze szkoły to byłyby niemal puste.

Przytuła ma w tym co mówi dużo racji. Jednak nie tylko on mówi o problemach sportu w tym pięknym mieście.
https://www.youtube.com/watch?v=DAXr2Zd9qmw

---
http://www.geodezjalomza.pl/

خطط أنا فقط بحاجة إلى سيارة سريعة وخمسة كيلوغرامات من مادة تي ان تي والمفجر، وقال انه سوف تفعل بقية. وسوف يأتي مرة أفضل، وأنا نفسي سيحكم أفضل. ومزا اتصال لدولة الإمارات العربية المتحدة.

translate:

Muszę tylko plany na szybki samochód i pięć kilogramów trotylu i detonator, a on zrobi resztę. Wrócę lepiej, a ja sam osądzi najlepiej. Ja podłączyć Łomża do Zjednoczonych Emiratów Arabskich.

فهم? حليفان?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org